directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els 135 diputats del Parlament subscriuen una declaració a favor de TV3 al País Valencià

PP i Ciutadans també s'hi sumen · No es fa esment ni a 'País Valencià' ni a 'Comunitat Valenciana'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

'El Parlament de Catalunya expressa el seu suport a un acord entre els governs de la Generalitat valenciana i de la Generalitat catalana perquè tots els respectius canals de ràdio i televisió arribin als dos territoris amb normalitat'. Aquesta és la declaració que la totalitat dels diputats al Parlament han subscrit avui en suport a la continuïtat de TV3 al País Valencià. Perquè pogués ser subscrita tan per PP i Ciutadans com per ERC i Solidaritat, el redactat no ha pogut fer esment ni als termes 'Comunitat Valenciana' ni a 'País Valencià'.
parlament, hemicicle, jordi ausàs, llei de consultes
Comparteix
   


Etiquetes
La declaració és un acord de mínims al qual s'ha arribat després que la junta de portaveus es reunís a primera hora del matí per establir un text signat per totes les forces parlamentàries. Davant del desacord entre les diferents formacions polítiques sobre què havia de constar en la declaració la reunió s'ha hagut d'ajornar i finalment s'ha arribat a un acord de mínims pactat entre bastidors.

Totes les formacions polítiques parlamentàries s'han posat d'acord per signar conjuntament una declaració on s'advoca per un acord entre les generalitats valenciana i catalana per arribar a una entesa que permeti normalitzar les emissions radiofòniques i televisives entre els dos territoris.

Malgrat que no s'esmenta, la declaració es justifica pel cessament de les emissions de TV3 al País Valencià degut a les elevades multes que la Generalitat valenciana havia imposat a Acció Cultural del País Valencià, entitat propietària de les antenes a través de les quals s'emetia el senyal de TV3.

En aquest sentit, el proper 20 d'abril el President de la Generalitat Artur Mas es reunirà amb el seu homòleg valencià per intentar arribar a un acord que permeti que TV3 i els respectius canals televisius i radiofònics de les dos comunitats es puguin rebre amb normalitat als dos territoris.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Salva fletxa Països Catalans
24 de febrer de 2011, 10.43 h

Sabeu quina será la condició quye posarà Camps quan es reuneixi amb Mas perquè TV3 es pugui tornar a veure al PV??

Que TV3 canvii el mot País Valencià per Comunitat Valenciana i que en el mapa del temps no hi surti el mapa dels Països Catalans...

Alerta Sr. Mas... no es pot cedir a aquest tipus de xantatges que no tenen res a veure amb la TV... TV3 és la tv nacional de Catalunya i es vegi on es vegi
no ha de canviar l'estil del mitjà.

Salut i Independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
23 de febrer de 2011, 12.30 h

En català es diu país valencià ... no entenc quina problema tindrià Ciutadans i PP amb aquesta denominació si ells no ni importa llengua catalana. Si Catalans faria llei a on constitució diu que espanya és una 'merda', segur que ho defensaria amb mateixa manera ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.