directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

L'operació contra els lladres del metro redueix un 30% els furts

Amb el bon temps i l'arribada de més turistes, els furts "acotumen a pujar"

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'operació contra els grups de lladres multireincidents del metro de Barcelona que els Mossos d'Esquadra van portar a terme entre el 18 i el 20 de maig ha reduït un 30% els furts de tota la ciutat, segons ha informat el cos policial, que els últims dies ha detingut tres persones més, de manera que s'eleva a 22 el total d'arrestats en l'operació.
metro gent robatoris ferrocarrils tren
Molts dels robatoris menors al metro no s'acaben denunciant

Comparteix
   


Etiquetes
En les últimes tres setmanes, les faltes de furt -robatoris de menys de 400 euros- han baixat un 32%, mentre que els delictes de furt -de més de 400 euros- ho han fet en un 23% a tota la ciutat de Barcelona. Ja en la mateixa setmana en la que es van produir els primers arrestos, a mitjans de maig, aquesta xifra va baixar un 17% i la següent setmana, un 10% respecte a l'anterior.

Tretze persones més estan en recerca i captura dins del mateix dispositiu, segons ha confirmat el subinspector Josep Monteys, que ha assegurat que és difícil trobar-los perquè són persones que "no estan arrelades, són itinerants i potser se'n van a l'estranger en qualsevol moment, agafen les maletes i se'n van".

Tot i això, Monteys, que ha considerat un motiu d'orgull que hi hagi fins a 700 casos menys de furt a la setmana a Barcelona, ha subratllat que "l'objectiu prioritari és aconseguir baixar el nombre de delictes, tot i que volem detenir els que els cometen i portar-los davant del jutge".

El subinspector ha assenyalat que "quan s'acosta bon temps, vénen més turistes, i els furts acostumen a pujar", així que ha considerat una cosa "fora del normal" les estadístiques de les últimes setmanes. "L'esperança és que la situació segueixi així, seria una utopia dir que reduirem els furts a zero", ha sostingut.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.