directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 11:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El Mobile World Congress torna a reunir el món de la telefonia mòbil a Barcelona

L'esdeveniment ha suposat la contractació de 17.000 places hoteleres

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Mobile World Congress reunirà a partir d'aquest dilluns a Barcelona 1.300 empreses expositores del món de la telefonia mòbil i espera rebre al recinte de Montjuïc la visita d'unes 50.000 persones. La fira s'allargarà fins el 19 de febrer i suposarà la contractació de 17.000 habitacions a la capital catalana. De totes maneres, és possible que no s'arribi a la plena ocupació, ja que l'organització ha anunciat que encara queden places disponibles en una desena d'hotels. El congrés reunirà els directius d'alguns dels operadors de telecomunicacions mòbils, empreses de programari, proveïdors de equips, Internet i oci, i mitjans de comunicació més importants i influents del món. Per tal de reduir les incidències davant els milers de visitants, els Mossos i la Guàrdia Urbana han activat un dispositiu amb un centenar d'agents per evitar l'acció dels carteristes.
mobile world congress fira barcelona montjuïc gsma
Comparteix
   

El lema del congrés d'enguany -organitzat per GSMA, el grup comercial global per a la indústria de las telecomunicacions mòbils- és 'Pensar endavant' ja que es vol utilitzar la indústria de la telefonia mòbil per sortir de la crisi econòmica. En total, estan previstes al voltant de 360 conferències i taules rodones entre els que hi ha els consellers delegats d'empreses de telefonia mòbil, d'Internet o de xarxes socials.

El Mobile World Congress comptarà amb la presència de 34 empreses catalanes, tres menys que en l'edició de 2008, de les quals 21 assistiran a l'esdeveniment de la mà de l'agència de suport a l'empresa ACC1Ó, i 13 aniran de forma autònoma. D'aquestes 21 companyies, vuit estaran al Pavelló Català, impulsat per la Generalitat de Catalunya, mentre que la resta disposaran d'un espai gratuït al recinte 'Innovation Marketplace'.

Les empreses catalanes presents al Pavelló Català són CompeGPS Team, Acquamedia Technologies, Lechill Móvil, Eneo Laboratories, Ubiqua Instant Respons, Bosslan, Oasssyssoft i Voz Telecom, mentre que les que estaran al recinte Innovation Marketplace seran Blutypoint, Your Screen, Idapt-Inoitulos, CampusMovil.net, Livedoor interactive, Wireless Solution, Tactica Digital, Bioaccez Controls, Miraveo, TheChanner, Ready People, Adsmedia i Agile Contents. La inauguració del congrés, aquest dilluns, comptarà amb la presència del el ministre d'Indústria, Comerç i Turisme, Miguel Sebastián; conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet; el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs; l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i la directora general d'ACC1Ó, Carme Botifoll.

Dispositiu especial de seguretat


Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han dissenyat un pla especial de seguretat amb un centenar d'agents, el doble que l'any passat, mentre duri el Mobile World Congress per evitar qualsevol incidència i l'acció de carteristes i lladres, ja que els assistents a la fira porten articles tecnològics d'alt valor econòmic, com telèfons mòbils i ordinadors portàtils. Els punts de control seran a la fira i als seus punts d'accés, així com els punts turístics i d'oci més concorreguts de la ciutat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.