directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 04:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP confirma que les assembles locals són "sobiranes" i no establirà una política d'acords

Descarta pactar governs si no s'aplica el seu programa

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) va confirmar aquest dissabte al migdia en una Trobada Nacional a Vic (Osona) que el seu partit no aplicarà una política de pactes arreu del territori sinó que les assemblees locals seran "sobiranes" a cada municipi per decidir amb quines forces formalitza govern, sempre que no siguin de dretes. També van avançar que preparen llistes a més municipis catalans i que preveuen augmentar la presència al País Valencià.
trobada nacional cup candidatures unitat popular
Comparteix
   


Etiquetes
No obstant això, la CUP només pactarà acords de govern si aquest aplica les seves propostes de programa, i no pactarà amb forces de dreta com el PP, Ciutadans o Plataforma per Catalunya (PxC).

Així ho ha explicat un dels membres del Secretariat Nacional de la CUP, Xavier Oca, durant la trobada Nacional de les candidatures.

Recordem que les CUP van aconseguir 22 regidors als diversos municipis en què es presentaven, 42 si comptem les plataformes de partits en les que hi eren presents.
Segons fonts de la CUP, s'està treballant per presentar candidatures a com a mínim una desena de municipis del País Valencià, entre elles Castelló, Elx o València. També volen impulsar una llista a Barcelona.

LA CUP celebrarà la seva assemblea nacional l'1 de juliol a Sant Celoni (Vallès Oriental).



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Bernat fletxa Girona
11 de juny de 2007, 15.38 h

A veure si t'aclares Pere, primer dius que les llistes conjuntes no es poden considera CUP's i després parles de la CUPA d'Arbuciés, és molt demenar que mantinguis la coherència en missatge de 6 línies???

Respecte el que dius, si tu no ho has sentit comentar és el teu problema perquè sí que s'ha comentat. Els casos de Sallent i Torà son degut a que es van fer pactes de govern per canviar l'alcalde i al ser minoria no es va poder desplegar el programa de la CUP, però tranquil, n'hem pr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
pere fletxa Bcn
11 de juny de 2007, 10.54 h

Son 22 regidors com a cup, ni més ni menys, llistes com a ICV cas de Salt, no poden ser considerades cup.Cal dir les coses amb el màxim de rigor.
Per cert no he vist cap comentari sobre la perdua de regidors de les Cup, cas de Sallent, Torà, Arbucies i altres respecte a les eleccions de 2003.
Aquest fet també s'ha de tenir en compte. No podem tampoc oblidar uns resultats absolutament principatins per part de les cup, queda molt per fer i cal fer-ho be.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.