directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Centenars de persones protesten per l'apagada de TV3 davant les Corts Valencianes

Convocats a través de les xarxes socials els manifestants han demanat la dimissió de Camps acompanyats de balls de diables i a ritme de tabal i dolçaina

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Centenars de manifestants han reclamat aquest dijous al vespre a les portes de les Corts Valencianes el restabliment de les emissions del canals de la televisió pública catalana al crit de 'Volem TV3'. Convocats a través de les xarxes socials, els manifestants han demanat la dimissió del president valencià amb consignes com 'Camps dimissió' o 'el president a Picassent!' (referint-se al municipi que acull una presó). L'acte ha estat acompanyat per desenes de dolçainers i un grup de diables. La policia ha identificat un grup d'assistents que portaven pancartes ja que l'acte no comptava amb autorització. Se'ls ha requerit si eren els organitzadors, fet que els identificats han negat.
tv3, protestes, valència, país valencià, corts valencianes
Comparteix
   


Etiquetes
Pancartes com 'Volem TV3', 'Gürtel no, TV3 sí', 'Camps dimissió', ''Llibertat d'expressió', Jo també vull eixir a l'APM' o un explícit 'Camps, menja't una merda' han acompanyat els centenars de manifestants que s'han concentrat a les portes de les Corts Valencianes, a València, per demanar el restabliment dels canals de televisió de la corporació catalana al territori.

L'acte ha estat convocat a través de les xarxes socials per la Plataforma Valenciana Televisió de Catalunya com una 'quedada d'amics davant les Corts Valencianes per la llibertat'. En paral·lel, i a la mateixa hora, s'havia convocat una concentració de dolçainers. L'acte ha anat concentrant centenars de persones i ha tingut un dels seus punts àlgids quan un grup de diables ha encès la pólvora, iniciant un correfoc.

Aquest no ha estat l'únic acte de protesta d'aquest dijous a València. Al matí, centenars d'estudiants convocats pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans s'ha concentrat a les portes de la facultat de Filologia Catalana per demanar el restabliment de les emissions. Els estudiants de l'escola politècnica Superior de Gandia (Safor) han protagonitzat un acte semblant també aquest dijous.

Aquests mateix vespre hi havia convocades dos concentracions més, a la plaça major de Nules (Plana Baixa) i a la plaça de l'Ajuntament de Pego (Marina Alta). Divendres, Xàtiva (Costera) i Sueca (Ribera Baixa) acolliran noves concentracions en protesta pels talls de TV3 al País Valencià.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
25 de febrer de 2011, 15.45 h

En el fons, si que tens raó, Salva.Però si que et diré que les coses s'han de lligar, i demanar el permisos,sí Salva, i nosaltres més pq som una nació diferent, pq som un poble mes honest, i si ens deixem contaminar amb matusseries forasteres, mai aconseguirem les metes pq hi ha pel mig segles de mal fer i (pillaresca)Això i d'altres bruticies ens separen,i per aquesta raó, personalment crec que un catalá en el món castellà està en desventaja.I qui mana a Valencia? Aleshore... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
pasbort fletxa Vila-real
25 de febrer de 2011, 11.08 h

Sabeu que....que si NO havessiu permés que "ABORREGUESSEN" els cervells dels VALENCIANS convertint-los en aquesta ASQUEROSSA BOTIFLERIA aixó NO PASSARIA haveu preguntat casa per casa, perquè han permés que els fessen BOTIFLERS? (el núm, ú dels DELICTES!!!) (si no ho fossen NO VOTARIEN A FAVOR DELS SEUS NEGRERS....etc.)


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim fletxa BCN
25 de febrer de 2011, 10.16 h

Es clar que es pugui veure TV3 a València. Però el que passa es que en aquesta comunitat l'inmensa majoría vota al PP, que es anticatalana i que te un president de l'alçada de Berlusconi. I a més a més en les properes eleccions guanyarà de carrer. Hi amb aixó no hi ha res a fer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Salva fletxa Països Catalans
25 de febrer de 2011, 08.16 h

Ja era hora que comencessin a despertar la gent del País Valencià... el fet de tallar l'emissió de TV3 no és una atac contra Catalunya, és un atac contra els ciutadans d'aquest país, negant-los-hi el dret de poder veure un canal de tv... que molts no si senten identificats? doncs que no se'l mirin... però tallar el canal només pel fet de ser català ho trobo gravíssim!!

Endavant valencians, lluiteu pel que considereu que és just i que no us vinguin amb històries que no s'aguanten pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.