directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 15:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Unes 150 persones acompanyen Núria Pòrtulas en una marxa per Girona i en demanen l'absolució

Els manifestants també van reclamar responsabilitats polítiques al conseller d'Interior, Joan Saura

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La concentració, que va comptar amb la presència destacada de la pròpia Núria Pòrtulas, alliberada el passat dijous després de quatre mesos a la presó de Soto del Real, va demanar amb insistència l'absolució de tots els càrrecs imputats a la jove de Sarrià de Ter. Els manifestants també van reclamar responsabilitats polítiques al conseller d'Interior, Joan Saura.
portulas núria manifestació
La manifestació va aturar-se davant els jutjats a demanar l'absolució de Pòrtulas / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
"Hem de continuar demanant la llibertat total de la Núria, l'arxivament del cas i també l'assumpció de responsabilitats", va afirmar la cosina de Pòrtulas, Ariadna Monerris, davant la subdelegació del govern de l'Estat, punt de partida de la manifestació. "Que sembla que aquí no hagi passat res però hi ha hagut actuacions totalment fraudulentes i algú les haurà d'assumir", va continuar. "Tots sabem que el que ha passat és una vergonya. En un estat de dret i en una democràcia això no havia d'haver passat mai", va lamentar Monerris.

"La Núria no és la primera i haurem de continuar lluitant perquè sigui l'última", va assegurar la cosina de Pòrtulas. A banda d'això, la família i amics de la jove de Sarrià de Ter consideren que la llibertat de la que gaudeix ara la Núria "no és la llibertat total de qualsevol ciutadà sinó que es troba condicionada i, per tant, no ens val". Per això, la pancarta que va encapçalar la concentració comptava inscrit el lema 'Arxiu Ja' i anava seguida d'una segona on deia 'Núria Lliure. Benvinguda a casa'. Seguidament, els manifestants van enfilar la Gran Via, trencant en direcció la plaça Marquès de Camps i la carretera de Barcelona.

Allí, van aturar-se davant la seu d'Iniciativa-Verds a Girona on van cridar consignes contra el conseller d'Interior. 'Saura dimissió' o 'Saura ens deus 15.000 euros' van ser les més corejades. La manifestació va continuar per la Ronda de Sant Antoni Maria Claret, l'Avinguda de Sant Francesc, la plaça de Catalunya i la Rambla de Girona. En aquest punt, va creuar-se el riu Onyar per sortir a la plaça Independència i van finalitzar davant els Jutjats de Girona. A la plaça, van cantar-se tres de les cançons que s'han composat durant aquests quatre mesos a favor de la llibertat de Núria Pòrtulas.

Per acabar, la pròpia Núria Pòrtulas va dirigir unes breus paraules als assistents, els va agrair "tota la moguda" per aconseguir la seva llibertat i els va recordar "que a la presó hi ha molta gent encara".



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE TODOS LOS ESPAÑOLES, en todos los españoles estamos incluidos (obviamente) TODOS los catalanes. ADIOS MASS ADIOS
19 de maig de 2016, 18.54 h

QUERIDOS NAZIS,

¿CUANTOS AÑOS HACE QUE EL FELIX MILLET ESTA EN LIBERTAD RIENDOSE DE NOSOTROS Y OCULTANDO LA VERDAD SOBRE EL PUJOLET Y CDC?

OTRO NUEVO CASO BANCA CATALANA QUE SERA ENTERRADO PARA MAYOR GLORIA SEPARATISTA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.