directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran veu un error parlar de Països Catalans i acusa ERC i SI de donar vots a Camps

El líder d'Unió creu que els partits independentistes s''han equivocat' a l'implantar-se a València · Carrega contra els republicans pel 'numeret' de les pancartes al Congrés

Comentaris 32  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Congrés i president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha reconegut que Catalunya ha comès 'errors polítics' respecte a València, i ha citat la mateixa utilització del terme 'Països Catalans' substituint la voluntat del poble valencià. En la seva carta-web setmanal, Duran ha opinat que s'equivoquen també partits com ERC i SI que s'implanten com a força política al País Valencià per discutir-se 'només uns milers de vots i restar-los a les posicions catalanistes de partits valencians', com el Bloc Nacionalista Valencià. Tot això, ha dit, són vots per al president Camps i per al PP en general, com ho és el 'numeret' que ERC va muntar al Congrés mostrant cartells de rebuig al tancament de TV3.


Comparteix
   


Etiquetes
En la seva carta-web, Duran ha afegit que en qualsevol cas, 'ni tots aquests errors en el seu conjunt ni cap d'ells per separat justifiquen la política lingüística del PP', de Camps i de part del Partit Socialista Valencià.

Ha desitjat que la 'racionalitat s'imposi' i que TV3 es pugui veure al País Valencià, perquè, segons ha argumentat, València i Catalunya 'necessiten anar de bracet' per assegurar el futur de l'eix mediterrani. 'Seria una llàstima que s'aixequessin fronteres en allò que més ens uneix, que són la cultura i la llengua', ha opinat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#32
27 de febrer de 2011, 20.18 h

Sr. Duran y Lérida, Vostè és una persona que per error del destí va venir a raure al nostre país. Vostè és un renegat envilit per la lluentor del poder. Els catalans no mereixem haver de respirar el mateix aire que respira Vostè, perquè ens el contamina d'impudícia i corrupció, igual que el seu amic Camps. I dic amic, perquè tan feixista és un com l'altre. Ah! I si mai pensa tornar a l'Aragó (tant de bo fos cert), pensi a emportar-se el seu soci el rei artur.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
27 de febrer de 2011, 20.04 h

#1 A corrupCiU no hi ha independentistes. A corrupCiU i ha botiflers i altra gent de mal viure. I ho dic ben fort, encara que em puntuin en vermell, perquè donar més vots a un partit corrupte, com succeeïx a València, és propi de gent de poca moral, de poca ètica i de poca catalanitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
DavidVng fletxa Vilanova i la geltrú
27 de febrer de 2011, 10.59 h

Crec que va ser Obrint Pas que van fer una cançó on deia allò de "Som uns països sense nom". Açò és cert, però mal em sàpiga, la recuperació d'aquesta unitat històrica i cultural ARA i remarco ARA, no passa per reivindicar els Països Catalans. Com voleu que molts valencians (no és el meu cas) se sentin part d'una cultura nascuda de la marca Hispànica (Guifré el Pilós) , si ni tans sols se senten valencians!! son valencianos, com si foren de Cuenca, res més. A València hi ha u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
OTGER fletxa Reikjavik
27 de febrer de 2011, 01.23 h

#25 Home varem haver de aguantar el bodrio de "300 millones" fa un munt d'anys amb la conya dels països de parla hispana,la fantotxada del 5º centenario del 92,i tot això en nom d'una espanya a la qual no volem pertanyer i amb la que no ens identifiquem,en canvi,països amb el que tenim història comuna,reis comuns,banderes comuns,llengües comuns,això és imperialisme?apa i que us donin pel cul,colla de boinapowers!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Maria fletxa Palma
26 de febrer de 2011, 19.18 h

Vós, senyor Duran, considereu un error parlar de Països Catalans. Jo, com a catalana de la perifèria, us considero un traïdor. I dubto que ni tan sols desitgeu la independència de la Catalunya estricta. Ja us va bé continuar essent una província espanyola. I sabeu què? Que estic convençuda que només tirarem endavant units com una mata de jonc: us sona?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Jacques fletxa Fontpedrosa
26 de febrer de 2011, 18.51 h

Per als rondinaires:
Recordeu que els espanyols fan festa nacional obligatoria el dia de "La Hispanidad" (i fins i tot en certs llocs l'anomenen Día de la raza)
Cap espanyolet que faci festa aquest dia pot rondinar del fet dels "Països Catalans", que és molt més lleuger que el ara estan celebrant ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Lluis C. fletxa Banyoles
26 de febrer de 2011, 15.34 h

Cada dia fot més fàstic aquest imbècil !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Eduardo González Palomar fletxa Manlleu (Barcelona)
26 de febrer de 2011, 13.46 h

- Imperioso pancatalanismo -
La utilización de los “Països Catalans” en TV3 está tan fuera de contexto en un ámbito de tolerancia y buenas relaciones con nuestros vecinos territoriales como si mañana los responsables de TVE en decisión unilateral incluyesen incesantemente en sus informativos el tiempo meteorológico de la isla de Guam, en medio del océano Pacífico, bajo el epígrafe de “Países Españoles”. Por más que ésta estuviera vinculada a España casi cuatro siglos y el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
26 de febrer de 2011, 12.11 h

#15 Estic d'acord amb els teus comentaris. Com Promotor 1r (i únic) que vaig ser d'un projecte de partit: Acció Pragmàtica Transversal (pro República de Catalunya) sempre vaig definir que era per la Catalunya del Principat i dels pobles que ens prengueren (Franja de Ponent) i la que regalaren al Rei francés (la Catalunya Nord). Els altres eren Regnes apart i al de València, de sempre, no tothom hi ha parlat català (i amb més de cin-cents anys d'ocupació serraïna, quan els varen repobl... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Pasbort fletxa Vila-real
26 de febrer de 2011, 11.31 h

Com ja he dit en altres llocs, i aquí queda demostrat, que les mentalitats exposades ací son com la NIT i el DIA del Sr.Duran, que si lograra el que ell vol SI que aniriem TOTS amb el OS AL NAS!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.