directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran desacredita Chacón com a presidenciable del PSOE i nega el seu catalanisme

El líder d'Unió afirma que la ministra 'pretén que els socialistes espanyols li perdonin la vida' i li recomana que se centri en governar

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha considerat aquest divendres que la ministra de Defensa, Carme Chacón, no està preparada per ser candidat del PSOE, i ha negat que sigui catalanista, tot recordant que va ser l'única dirigent del PSC que no va subscriure la tesi sobre la sentència del TC aprovada per l'Estatut. 'El problema de Chacón és que es postula per situar-se a la política espanyola. El seu problema no és que sigui catalana, sinó que vol que el socialisme espanyol li perdoni la vida. Catalana ho és, el que no és Carme Chacón és catalanista', ha dit en la seva carta-web. Duran li ha recomanat que segueixi l'exemple d'Alfredo Pérez Rubalcaba i se centri en governar.

Comparteix
   


Etiquetes
Després que Chacón hagi dit que Espanya està preparada per a una presidenta dona i catalana, Duran ha subratllat que ningú no discuteix que sigui catalana, però ha afegit que el que no és Chacón és catalanista. Ha recordat en aquest punt que va ser l'única dirigent del PSC que no va subscriure la tesi sobre la sentència del TC aprovada pel Parlament i impulsada pel llavors president José Montilla, primer secretari dels socialistes catalans.

Duran s'ha referit a declaracions d'Alfonso Guerra, que va dir que Espanya està preparada per a qualsevol líder, però que cal que estigui preparat. 'I aquest crec que també és un altre problema de la senyora Chacón', ha assenyalat el president d'UDC.Ha constatat que la ministra de Defensa 'vol que el socialisme espanyol li perdoni la vida', i li ha recomanat que segueixi l'exemple del vicepresident Alfredo Pérez Rubalcaba, que va declarar que des que s'aixeca fins que se'n va a dormir, només pensa en el govern.

Segons Duran, valdria més que en lloc de reobrir el debat sobre la successió de José Luis Rodríguez Zapatero, dediqués les seves energies a governar i a aconseguir que l'Estat compleixi els seus compromisos amb Catalunya.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
27 de febrer de 2011, 19.49 h

Quin pai aquest súper Duran y Lérida. Quina galta que té en manifestant el què ha manifestat. És ben bé que no deu tenir miralls a ca seva com per a mirallar-se i veure que ell, és tan feixista com la Chacón... fins i tot potser encara més. Vinga duran, expliqui'ns-en ara una d'indis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
francesc fletxa badalona
26 de febrer de 2011, 12.16 h

El sr Duran s'està describint si mateix. Tot el que diu sobre la Chacon val per: És catala però no catalanista, es fa personar el fet de ser català, es postula per la política espanyola (oi, senyor ministre). Quin demagog.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
26 de febrer de 2011, 10.42 h

aquest home no te vergonya i segurament el deu ADN és gaddafià.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jml fletxa Martorell
26 de febrer de 2011, 08.22 h

El gran defensor de la nació catalana! El que vol ser ministre, igual que la Chacón.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.