directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Oriol Pujol diu que qui es quedi al marge del pacte fiscal, també ho farà de la defensa de Catalunya

S'adreça als membres de la JNC per animar-los a ser 'la generació que lideri l’assoliment de la llibertat del nostre país'

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha fixat la recuperació econòmica, la generació de llocs de treball i l'assoliment del pacte fiscal com els objectius a curt termini del Govern. Ha llançat un advertiment a la resta de formacions polítiques a qui ha recordat que 'qui es quedi al marge de la defensa d'un nou pacte fiscal, es quedarà al marge de la defensa de Catalunya'. Pujol ha reclamat el suport de tots els partits en aquesta reivindicació davant de l'Estat espanyol en una trobada amb els consellers nacionals de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a qui ha animat a ser 'la generació que lideri l’assoliment de la llibertat del nostre país'.
oriol pujol, gerard figueras, jnc, joventut nacionalista de catalunya, convergència, ciu
Comparteix
   


Etiquetes
Pujol els ha advertit que 'els joves també haureu de patir els sacrificis que marca el moment econòmic en que vivim, però sou precisament vosaltres, els joves, els qui més podeu aprofitar les oportunitats que també té la crisi per sortir-nos-en'. En aquest sentit ha subratllat que 'vénen temps difícils, on calen passos ferms en la direcció de compromisos forts per tornar a aixecar el país'.

Per la seva part el president de la JNC, Gerard Figueras, ha defensat que 'juntament amb el pacte fiscal, la transferència completa de les beques ha de ser la màxima i irrenunciable prioritat en el curt i mitjà termini'. Figueras ha recordat que 'fa 10 anys, la JNC va liderar la supressió del servei militar obligatori. Avui, el nostre objectiu generacional i irrenunciable és la transferència total i sense condicions de les competències i recursos en matèria de beques'.

Pujol ha destacat que 'Catalunya és un país que cada cop està més convençut del que vol, l'onada és prou forta per plantejar noves ambicions col·lectives, entre elles, el pacte fiscal', una ambició que el PSC rebutja, qualificant-la de 'privilegi' i que la federació nacionalista creu que 'és de justícia' davant una situació insostenible.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Joan fletxa Barcelona
28 de febrer de 2011, 12.41 h

El primer deure de qualsevol esclau és treure's els grillons i escapolir-se. Prou comèdia "família" Pujol. Ara "toca" llibertad. Amb un Estat propi no haurem de pidolar res a ningú, i si de cas ja els donarem el 0,7 % , però hem d'acabar amb l'expoli insostenible del 10 % del nostre PIB. Com pot ser que desprès de la darrera sentència del Constitucional encara hi hagi polítics que ens vulguin ensarronar amb propostes inviables ? Com pot ser que desprès de la enorme manifestació del 10... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
27 de febrer de 2011, 15.28 h

Un mal negocio


La Vanguardia


David García | 18/11/2010


El aumento del independentismo en Catalunya no es casual ni responde a circunstancias difíciles de explicar.

Si dejamos las razones identitarias a un lado y nos centramos en el día a día, ¿quién puede defender el espolio que padecen todos los catalanes, independientemente de si se sienten españoles o catalanes?

¿Quién puede defender que España robe a Catalunya 60 millones de euros al día a partir del déficit fiscal?
... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jaumetria fletxa Solsonès
27 de febrer de 2011, 14.23 h

LA REVOLUCIÓ DELS JUTGES |
Lluny de Barcelona, no podem calibrar fins a quin punt, com ens indica el director adjunt d’EL PERIÓDICO, Albert Sáez, la plaça de Sant Jaume està començant a omplir-se de nans. Segons LA VANGUARDIA, però, el president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, arengava ahir dissabte a Terrassa les joventuts de CDC arribant a afirmar que “vénen temps difícils” i que ‘per canviar el rumb de Catalunya’ necessitem ‘una fermesa’ com la “que els j... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
27 de febrer de 2011, 11.08 h

"Oriol Pujol diu que qui es quedi al marge del pacte fiscal, també ho farà de la defensa de Catalunya".

Els de CiU que s'ho facin mirar! Fa molts anys que ells s'han quedat fora en la defensa de Catalunya! Però es igual! Els defensors de Catalunya de veritat, els qui defensen la llibertat i independència de Catalunya, continuen fen el camí cap l'assoliment definitiu de ser Estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
joan fletxa berga
27 de febrer de 2011, 02.30 h

lo que tindria que fer l´oriol pujol i el seu partit ciu es apostar per la independencia directament, i deixar-se de histories amb lo del pacte fiscal que no ens portarà enlloc;que siguin valents els de ciu i votin a favor de la declaracio unilateral de independencia al parlament al mes de abril proposada per solidaritat per la independencia (SI)


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Miquel fletxa BCN
26 de febrer de 2011, 19.24 h

Mentre l'unionista Oriol també ens distreu amb el "pacte fiscal" (en color taronja a la foto http://ves.cat/anvQ ) l'Espoli Fiscal espanyol contra Catalunya continua. Aquest any, Espanya ja ens ha robat més de 3.360 milions d'euros, 60 milions d'euros cada dia.
Adéu Espanya, adéu Espoli, volem Estat propi !


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2 Esteve Miquel
26 de febrer de 2011, 19.12 h

Senyor Oriol Pujol em podria explicar que vol dir això de "ser la generació que lideri l’assoliment de la llibertat del nostre país'. Es que miri , com que sembla que vostè te por (deu ser genètic) anomenar les coses pel seu nom , potser volia dir " l’assoliment de la INDEPENDENCIA del nostre país". Es que miri vostè, de bon rotllo,... no entenc com es pot ser lliure si no ets independent. Ei .. que l'unic que vull que m'expliqui es si hi ha alguna diferencia entre ser , posem ...... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Francesc fletxa Lloret de Mar
26 de febrer de 2011, 17.41 h

El pacte fiscal es una mariconada per 2 motius:

1. el que ens cal es la independencia
2. amb els "grans" negociadors que tenim a la Generalitat segur que no se semblara al concert economic com Euskadi i Navarra. El que vull dir es que en cas d´aconseguir-lo segur que sera una nova presa de pel.

INDEPENDENCIA I DEIXEM-NOS DE ROMANSOS


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.