directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 07:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

L'Estat francès tanca la TDT nordcatalana

Encara es pot veure, fins a l'abril de 2010, la televisió analògica

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Segons ha informat el diari digital 'La Clau ' els quatre canals públics de Televisió de Catalunya ja no es poden captar a la plana del Rosselló i al Baix Vallespir des del passat dijous, 19 de febrer. L'Agència Nacional de les Freqüències ha qualificat la presència d'aquestes emissores 'estrangeres' en territori francès d''a-legal'. Per aquest motiu, el repetidor privat instal·lat el juliol 2008 al massís de l'Albera, ha estat desactivat. La televisió pública catalana, captada a Perpinyà des de 1985, podria desaparèixer totalment de les pantalles nord-catalanes l'abril de 2010 quan es faci l'apagada analògica ja que en aquest moment també s'interrompran les emissons captades a través d'un altre emissor que, en aquest cas, es troba en territori de l'Estat espanyol, al que connecten repetidors que són temé a-legals. Segons explica 'La Clau' en aquesta decisió no s'ha contemplat el caràcter internacional de la cultura catalana ni la directiva europea de Televisió Sense Fronteres.
cim bartolo repetidor tv3 castello
El repetidor de TV3 al cim Bartolo a Castelló

Comparteix
   

Aquesta decisió de l'Estat francès se sumaria al conflicte per la reciprocitat entre TVC i Canal 9 al País Valencià. La setmana passada el Govern espanyol es va comprometre a aprovar finalment i es van aprovar mocions al Congrés i el Senat demanant que s'agiliti aquesta qüestió. Malgrat tot, el Govern valencià ha protestat perquè les mocions avalen la reciprocitat perquè el Principat i el País Valencià comparteixen la mateixa llengua.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
25 de febrer de 2009, 20.55 h

Per arribar a on estem, jacobins uns i colonialistes extorsionadors de baixa categoria els altres, tant de bo que en el Pacte dels Pirineus, el fastigós rei de torn hagués donat tot Catalunya a França. Almenys ara, no hauríem d'aguantar un borbó i família, i estaríem econòmicament millor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Pere fletxa Barcelona
25 de febrer de 2009, 12.30 h

Sapigueu que aquest és un assumpte que s'ha tractat discretament des de fa anys amb les autoritats d'una i altra banda i mai cap d'elles no hi ha mostrat un interès real que vagi més enllà del verbalisme i del "ja veurem què hi podem fer". Per tant, totalment d'acord amb el comentari número 1.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
25 de febrer de 2009, 07.57 h

Voleu una prova més condundent de que necessitem un estat propi que defensi els catalans tant del nord com del sud i no dos estats jacobins-feixistes que sempre els tenim en contra.VISCA LA TERRA!.SALUT I INDEPENCÈNCIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.