directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ridao demana a Montilla que 'en comptes d'ensenyar les dents, algun cop mossegui'

Creu que l'Estat no es bellugarà per traspassar aeroports fins la sentència del TC

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Durant una visita a Girona, el secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha assegurat que l'Estat no mourà fitxa amb el traspàs dels aeroports catalans fins que no es faci pública la sentència de l'Estatut per part del Tribunal Constitucional. El secretari republicà ha titllat de 'soviètic' i de 'monstre de 47 caps' el model que aplica Aena amb la gestió aeroportuària, perquè 'el seu sistema consisteix en què els aeroports més rendibles sustentin els que són obsolets'. Joan Ridao ha assegurat que l'Estat 'no té cap intenció' de traspassar l'aeroport de Vilobí d'Onyar, i ha demanat al president de la Generalitat que, 'en comptes d'ensenyar les dents, algun cop mossegui' i defensi Catalunya amb la mateixa contundència amb que defensa el PSOE.

Comparteix
   

El secretari general d'ERC té clar que el traspàs de l'aeroport de Girona és un afer 'que, sense més, només depèn de la voluntat del govern espanyol de fer-lo efectiu'. Joan Ridao ha criticat que les negociacions sobre la gestió de la instal·lació es trobin en punt mort i que, en canvi, l'Estat 'ofereixi sense manies l'aeroport de Sabadell perquè és deficitari', però que no vulgui parlar de Girona.

Per Ridao, aquesta actitud és un clar exemple del model 'soviètic' que aplica Aena amb la gestió dels aeroports que li corresponen. 'Es tracta d'un monstre de 47 caps, amb gairebé un aeroport per província, on els més rendibles contribueixen a sustentar els que formen part de la xarxa obsoleta', ha assegurat.

'A Girona, l'Estat no ha ni proposat el model de traspàs per a l'aeroport perquè no té cap intenció de deixar-lo anar', ha assegurat el secretari general. I, al seu parer, aquesta situació de silenci administratiu s'allargarà fins que el Tribunal Constitucional no faci pública la sentència sobre l'Estatut.

'Ara ens trobem amb una legislatura al ralentí, ja que l'Estat no mou res en espera del resultat de la sentència', ha indicat. Per al secretari general d'ERC, un cop es faci pública la sentència, 'aquesta situació ens obligarà a calçar-nos les botes de matar, encara que malauradament n'haurem de parlar després de la sentència, perquè la gestió de les infraestructures és un dels preceptes que està impugnat'.

Ensenyar les dents


Joan Ridao ha aprofitat la seva visita a Girona per ressaltar la fermesa del Govern, i ha criticat CiU per la seva 'obsessió' de voler-lo desgastar. En referència al PSC, el secretari general d'ERC ha reflexionat sobre l'evolució del partit perquè, segons ha dit, 'fa quatre o cinc anys seria impensable que fes passos com els que ara ha fet amb el debat de l'Estatut i la fermesa al voltant del finançament'.

Això sí, Ridao ha demanat al president de la Generalitat que 'en comptes d'ensenyar les dents, algun cop mossegués, perquè la lleialtat que li exigia al PSOE a canvi de la nostra no la veiem per enlloc'. El secretari general d'ERC ha fet aquestes declaracions durant una visita a Girona.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
25 de febrer de 2009, 14.24 h

Mentre aquest impresentable d'exvotant d'ERC continuï campant per la xarxa, continuaré donant la vara. Sempre fas el primer comentari de les notícies acuradament seleccionades, curiosament sempre, i tu sí, mossegues i estripes carn contra ERC, sempre. Avisaré a tots els internautes, q sàpiguen quin perfil arran de terra gastes i QUE ESTÀS A SOU (o a comissió per comentari, com va?). Ets un indesitjable, directament i sense matisos. Però xinxa't, i visca el govern de la Generalitat lluny... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Carme fletxa St. Cugat
25 de febrer de 2009, 11.11 h

Aquest que diu que és exvotant d'ERC, a tu et preocupa que Catalunya sigui una taca vermella en el mapa de "Espanya", però a mi em preocupa que sigui una "taca" dins d'Espanya i no un mapa a part. Mentre seguim sent una taca, no hi ha res a fer. I això ho devem a CiU i PSC. ERC és l'única que vol que tinguem un mapa propi!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
25 de febrer de 2009, 10.47 h

Aquest matí escoltaba per la ràdio a Joseba Iribar (PNB) i deia que Euskadi és l'unica part del mapa de l'estat espanyol que no és vermell PSOE ni blau PP. Té raó, aixó és el que li devem a ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
25 de febrer de 2009, 09.27 h

UNA COSA HA ACONSEGUIT AQUEST PALLASSO DE L'EXVOTANT (DEU SER DE LA UCD)i és que un partidari del pacte nacional -modestament he de reconèixer que era el meu cas- no ho tornarà a plantejar mai més. Tinc força amics que són convergents i són bona gent i més o menys sobiranistes. Però ho sento: amb rates com aquesta de l'exvotant, l'única cosa que em venen ganes de fer és BOTAR CIU BEN LLUNY


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Manel fletxa Terrassa
25 de febrer de 2009, 09.21 h

Al que es fa passar per exvotant d'ERC: amb 21 diputats es poden fer força coses, però no miracles. Tens molta cara si li demanes que mossegui, però li poses un morrió. Si de veritat vols que mossegui, ajuda a fer que tingui majoria!



I ja que hi som, no pensava que els de CiU anessin tant desesperats per fer-se passar per exvotants d'ERC i intentar esgarrapar algun vot... Per què no us feu independentistes d'una punyetera vegada i deixeu de fer el pena?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
25 de febrer de 2009, 07.42 h

Donç guaita Ridao!, aixó mateix us ho podriau aplicar a vosaltres mateixos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.