directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Consell Escolar aprova el calendari de Maragall però proposa que s'apliqui més tard

Plantegen que es retardi fins al curs 2010-2011

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'entrada en vigor del nou calendari escolar es podria retardar fins al curs 2010-2011, segons ha acordat el Consell Escolar, que ha consensuat la proposta del conseller d'Educació, Ernest Maragall. Així, les classes començaran el 7 de setembre, hi haurà una setmana de vacances al febrer i no es farà la jornada intensiva al juny. La proposta d'Educació preveia aplicar el nou calendari aquest setembre, però el Consell Escolar ha acordat retardar-o. Tot i que l'acord del Consell no és vinculant ara traslladaran la proposta al departament que en redactarà l'ordre per poder-lo aplicar. El nou calendari escolar es revisarà cada quatre anys.
guarderia escola nens alumnes
Comparteix
   

El Consell Escolar de Catalunya ha aprovat la proposta del conseller Ernest Maragall de començar les classes al voltant del 7 de setembre o la segona setmana del mes i, a canvi, fer una setmana de vacances al febrer. Segons el Consell EScolar seria preferible que aquesta reforma s'apliqués a partir del 2010 i no el curs que ve, com havia proposat el conseller d'Educació.

Les recomanacions del Consell escolar, que no són vinculants, es faran arribar al Departament d'Educació, que haurà de prendre la decisió definitiva sobre el calendari. Al Consell Escolar de Catalunya hi ha tota la comunitat educativa com els sindicats de mestres, les associacions de pares i la patronal de l'escola concertada.

La resposta de Maragall

El conseller d'Educació, Ernest Maragall interpreta com un exercici de 'seguretat' i una reflexió raonable la proposta del Consell Escolar d'aplicar el nou calendari escolar a partir del curs 2010-2011. Segons el conseller no li sembla malament incorporar aquesta reflexió als informes que s'estan elaborant sobre aquests canvis en el sector de l'ensenyament. Maragall ha fet aquestes delaracions en el marc de la inauguració de les remodelacions que s'han portat a terme al CEIP Alba de Corbins.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Toni fletxa BCN
27 de febrer de 2009, 09.31 h

No tenien temps per aplicar una mesura TAN minsa aquest setembre?? L'ideal seria 1 setmana de vacances per cada 6 setmanes de classe, i a l'estiu vacances reduïdes proporcionalment!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.