directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Sopa de Cabra tornen per fer un únic concert al Sant Jordi

El retorn del grup serà el nou de setembre

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Deu anys després de la seva dissolució, torna Sopa de Cabra. Gerard Quintana, Josep Thió, Cuco Lisicic, Pep Bosch i Jaume 'Peck' Soler han confirmat que la reunió avui al matí en roda de premsa al Nou Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL). Davant d'un auditori ple de periodistes i estudiants, el grup ha confirmat els rumors que circulaven a la xarxa des de fa una setmana. El grup torna per fer un únic concert al Palau Sant Jordi de Barcelona el 9 de setembre a les 21.30 hores al Palau Sant Jordi de Barcelona.
sopa de cabra, retorn
Comparteix
   


Etiquetes
L'encarregat de fer l'anunci ha estat l'autor de la biografia de Sopa de Cabra, Pep Blay, llegint el darrer capítol del llibre. 'Tothom se sent amb dret a parlar de Sopa de Cabra. Ja fa temps que Sopa de Cabra va deixar de ser un patrimoni. Ara són uns clàssics. Encara que no toquin mai més junts'. Blay  ha anunciat l'error: 'Els Sopa de Cabra tornen'.

Josep Thió ha desmentit que el grup tingui intenció de tornar per a quedar-se. 'Ens venia de gust plantejar-nos el repte d'omplir un Sant Jordi. No sabem si és un inici o final. Com diria el filòsof Josep Guardiola s'ha d'anar títol per títol'. 'No és un retorn, és una trobada. És la il·lusió de fer el que et ve de gust i el repte d'assumir un espai com el Sant Jordi', ha afegit Quintana.

Josep Thió ha afirmat també que Sopa de Cabra està 'en converses' per enregistrar el concert i la seva posterior edició en DVD. Les entrades es posaran a la venda aquest mateix divendres 4 de març a les 9 del matí, mitjançant Servicaixa, Teleentrada i tictacticket.Quintana ha anunciat que en cas de vendre ràpidament totes les entrades, no es plantegen fer un segon concert. Pel concert del Sant Jordi, el grup tampoc presentarà nous temes, tot i que ha explicat que existeixen algunes gravacions amb demos i material inèdit inacabat.

Davant la insistència dels periodistes sobre la continuïtat de Sopa de Cabra, Quintana no ha volgut tancar la porta del tot: 'Hem vist a les pel·lícules de James Bond que 'Mai diguis mai més' i fins que no mori el protagonista no pots'.  Sobre el repertori, Thió ha avançat que 'no hem treballat encara amb la llista del repertori. Tindrem com a referència els últims concerts. Hi seran les cançons inevitables, les que segur que hem de tocar'.

A la reunió també s'hi afegirà un dels membres de l'última formació del grup, el teclista Eduard Font, actualment a Lax'n'Busto i que no ha assistit a la roda de premsa.

La cronologia d'un retorn

El 21 de desembre del 2000, el grup va anunciar una 'aturada indefinida'. L'any següent, el 7 i 8 de novembre, s'acomiadaven del seu públic en directe amb dos concerts a la Sala Razzmatazz de Barcelona i el 21 de desembre del 2001  van presentar el documental L'Última cançó. Cinc anys després, Gerard Quintana, Josep Thió i Cuco Lisicic van enregistrar la cançó 'Seguirem somniant' pel disc de tribut a Sopa de Cabra Podré tornar enrere (Música Global, 2006). Des de llavors, els rumors de reunió s'han anat succeint, fins avui quan s'ha anunciat oficialment el retorn



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.