directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Artistes i periodistes lloen Rubianes als seus funerals

Jordi Tardà, Toni Soler i Andreu Buenafuente han acomiadat l'actor galaicocatalà

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els periodistes Jordi Tardà i Toni Soler, els artistes Llàtzer Escarceller i Carles Sans i l'humorista Andreu Buenafuente han coincidit a qualificar l'actor Pepe Rubianes, mort aquest diumenge als 61 anys a causa d'un càncer de pulmó, com un artista únic, un còmic extraordinari i amb una personalitat molt pròpia i especial que el converteixen en irrepetible. Els seus funerals, celebrats aquest migdia al tanatori de Sancho de Àvila de Barcelona, han comptat amb la presència d'artistes, periodistes i també personalitats polítiques, com el president de la Generalitat, José Montilla, i l'expresident Pasqual Maragall.
pepe rubianes
Comparteix
   

En declaracions als mitjans de comunicació, un dels components del Tricicle, Carles Sans, ha dit de Rubianes que 'era una persona molt bona, amiga dels seus amics, i un còmic extraordinari' que, ha afegit, 'va ser un exemple professional i personal per a nosaltres', en al·lusió al Tricicle.

L'actor Llàtzer Escarceller, conegut pel seu paper d'avi al concurs Filiprim que TV3 va emetre durant els anys vuitanta, ha assegurat que Pepe Rubianes ha estat 'un dels millors actors i còmics d'Espanya'. De la seva banda, l'humorista Andreu Buenafuente ha afirmat que Rubianes era 'un dels homes més estimats de la història del teatre de Catalunya' perquè es va convertir, ha afegit, en un 'còmic del poble', una qualitat que 'ni es compra ni es ven', ha dit.

El periodista Toni Soler també s'ha apropat al tanatori per donar el condol als familiars de Rubianes, de qui ha dit que és un dels artistes més 'irreemplaçables' ja que 'els seus espectacles es basaven molt en ell i en la seva personalitat'; amb la seva desaparició, Soler ha explicat que 'els seus espectacles moren amb ell' també.

El periodista i crític musical Jordi Tardà ha assegurat, en clau d'humor, que 'allà dalt estan tremolant perquè quan arribi el Rubianes els posarà tots a caldo'.

José Rubianes Alegret, més conegut com Pepe Rubianes va néixer a Vilagarcía de Arousa el 2 de setembre del 1947. La seva carrera artística estava especialitzada en mims, monòleg i comèdia i sempre va destacar per la seva ironia, el seu àcid sentit de l'humor i la seva incontenible xerrameca, farcida de moltes paraulotes.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.