directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Barça i USAP presenten la Festa del Rugbi Català

L'esdeveniment tindrà lloc el proper 9 d'abril i enfrontarà la USAP i el RC Toulon

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El proper 9 d’abril se celebra a l’Estadi Olímpic Lluís Companys el partit de quarts de final de la Heineken Cup entre la USAP i el RC Toulon. El partit serà no només un esdeveniment esportiu de primer nivell, sinó una veritable festa del rugbi català, en què s’uniran tots els territoris de parla catalana a Barcelona. El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, el president de la USAP, Paul Gozé, el president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas, i el directiu responsable de les seccions no professionals, Ramon Cierco, han presentat als mitjans de comunicació la Festa del Rugbi Català.



Comparteix
   


Etiquetes
Esport, família i catalanitat al Lluís Companys
Sandro Rosell ha explicat que el partit que acollirà l’Estadi Olímpic Lluís Companys és més que un partit: 'És un esdeveniment amb tres eixos bàsics: l’esport, la catalanitat i la família. L'esport perquè és la unió entre el rugbi, el futbol i tots els esports que tenim al Barça. És també una festa a la catalanitat perquè els dos clubs representen la catalanitat d’una manera claríssima. I finalment una festa de família perquè volem que famílies senceres gaudeixin d’aquesta festa'. El president blaugrana ha afegit que es tracta d’un acte “que fa que el Barça sigui més que un club”,  ja que demostra que el Barça va més enllà de la participació en competicions esportives.

El rugbi català farà història
Paul Gozé, president de la USAP, ha destacat la 'importància històrica' de celebrar el partit a la Ciutat Comtal, però, sobretot, la vinculació amb el FC Barcelona: 'Jugar aquest partit a Barcelona és important i històric, ja que permetrà que Catalunya s’identifiqui amb el rugbi i amb la USAP i viceversa. Però encara ho és més fer-ho en agermanament amb el Barça. És el club de tot Catalunya i això és molt important per a nosaltres'.

El rugbi català també està d’enhorabona. Així ho ha expressat Ignasi Planas, president de la Federació Catalana de Rugbi: 'Serà un esdeveniment rugbístic mai vist, una jornada històrica per al rugbi català perquè es fa de la mà del Barça, la institució esportiva més important del país, i de la mà d’un club amb tradició, potència i ganes de créixer al nostre país com és la USAP'.

Adquisició d’entrades preferencial per als socis
A partir del dia 11 de març i fins al 14 els socis del FC Barcelona tindran accés preferencial a la compra d’entrades per al partit del dia 9 d’abril. El dimarts 15 de març el procés d’adquisició de localitats s’obrirà al públic en general. Les entrades es podran aconseguir mitjançant el lloc web www.usapabarcelona.cat i tindran un preu que oscil·larà entre els 9 i els 69 euros. Els socis de l’Òmnium Cultural i els afiliats a la Federació Catalana de Rugbi (entitats coorganitzadores de l’esdeveniment) gaudiran del mateix dret preferencial de compra que els socis del Club.

Un partit amb lloc web propi
Per donar suport al partit, el Club llança a partir d’aquest dilluns 28 de febrer, en col·laboració amb la USAP, el lloc web d’aquest esdeveniment, adreça en què es pot trobar més informació sobre aquesta jornada. A més, en aquest web tots els aficionats al rugbi i els aficionats barcelonistes podran trobar una àmplia informació sobre el partit, amb promocions exclusives incloses, articles sobre història de la USAP i la seva identitat catalana, així com un ampli seguiment de l’actualitat dels dos equips que s’enfronten. També està previst promocionar una sèrie de continguts audiovisuals que uneixen tots els equips professionals del Barça amb la USAP.

Un esdeveniment 2.0
El FC Barcelona i la USAP treballen conjuntament a les xarxes socials per incentivar la participació dels aficionats a través d’una etiqueta per promocionar el partit: #usapfcb. Aquesta etiqueta és la que faran servir els canals oficials del Club per promocionar el partit, així com tots els usuaris a Twitter i Facebook que vulguin participar arreu del món del partit del principal equip de la Catalunya Nord.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
4 de març de 2011, 00.47 h

-es juga a l'estadi olímpic el partit. No 'se celebra'
-un esdeveniment mai NO vist


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.