directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP de Blanes dóna suport a una moció per reclamar la tornada de TV3 al País Valencià

La moció carregava directament contra el Partit Popular de València i el govern de Francisco Camps

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El portaveu del grup municipal del Partit Popular (PP) a l'Ajuntament de Blanes, Celestino Lillo, va donar suport al ple d'aquest dilluns a la nit a la moció presentada per la portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Conxita Boldú, on es reclamava que s'arribi a un acord entre els governs de Catalunya i el País Valencià perquè els canals de ràdio i televisió autonòmics catalans arribin al territori amb normalitat. La moció també va comptar amb el suport de tota la resta de forces que conformen el consistori blanenc. El popular deixarà de ser portaveu els propers mesos i no encapçalarà les llistes les properes eleccions municipals.
ple, Blanes
Un moment del plenari municipal celebrat ahir a la nit a l'Ajuntament de Blanes © M. Gamisans

Comparteix
   


Etiquetes
El popular Celestino Lillo va decantar-se ahir a la nit a favor de la moció presentada per ERC en el transcurs del plenari municipal a l'Ajuntament de Blanes. El document feia referència explicita a les gestions per part del Partit Popular pel que fa a l'apagada dels repetidors de TV3 al País Valencià; 'després d’un llarg procés de setge per part del govern de la Generalitat Valenciana format pel Partit Popular i encapçalat pel seu president Francisco Camps, aquests han aconseguit el seu objectiu pel qual ACPV s’ha vist obligada a deixar de reemetre el senyal que permetia les emissions de TV3 en aquest territori', apuntava la moció.

El document manifesta el rebuig a les pressions exercides per part del Govern valencià sobre Acció Cultural del País Valencià i la posterior desconnexió, reclamant un acord entre els governs català i valencià perquè tots els respectius canals de ràdio i televisió autonòmiques arribin als dos territoris amb normalitat, i demana al Govern de Catalunya que consideri una prioritat el tancament d’aquest acord el més aviat possible.

 




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.