directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Comissió d'Investigació de la trama de corrupció de Ciutat Vella no s'ha reunit mai, dos mesos després de l'esclat del cas

CiU i PP exigeixen a l'Ajuntament que convoqui la primera reunió

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'Ajuntament de Barcelona va voler tancar la crisi oberta per l'esclat de l'obscura trama de corrupció a Ciutat Vella que implicava membres del consistori amb l'obertura d'una comissió d'investigació. Dos mesos més tard i un cop l'escàndol ha desaparegut dels mitjans de comunicació, CiU i PP han firmat conjuntament una petició per escrit instant el consistori a convocar la primera reunió d'aquesta comissió, que fins ara no ha mogut ni un dit ja que no ha estat ni tan sols constituïda oficialment. El regidor de CiU Joan Puigdollers ha demanat al president de la Comissió i Primer Tinent d’Alcalde, Jordi William Carnes, que 'fixi sense més demores la data de la primera reunió després d’haver incomplert reiteradament i amb tota mena d’excuses un mandat unànime del Consell Plenari'.

Comparteix
   


Etiquetes
El regidors Mercè Homs i Joan Puigdollers han firmat, conjuntament amb el Partit Popular, un escrit dirigit al president de la Comissió no Permanent, que s’haurà de reunir perquè els dos grups municipals sumen les dues cinquenes parts requerides pel règim de funcionament aprovat pel Consell Plenari.

En l’escrit es recorda que han transcorregut més de dos mesos des que el Consell Municipal va acordar crear l’esmentada comissió per investigar, analitzar i aclarir l’actuació dels serveis i òrgans municipals en la tramitació administrativa dels expedients d’atorgament de llicències d’obres, d’ocupació, de llicències d’activitats i d’apartaments turístics, així com d’inspecció i control de la legalitat urbanística i d’activitat en el Districte de Ciutat Vella.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.