directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Proposen que Barcelona tingui un carrer amb el nom de Pepe Rubianes

L'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, s'hi ha mostrat favorable

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La societat 2.0 torna a fer de les seves. Aquest cop ha aconseguit en només dos dires reunir a milers de seguidors de l'actor Pepe Rubianes que va morir diumenge passat als 61 anys per un càncer de pulmó. Des de llavors s'han multiplicat els seus fans a Facebook (70.000 a la seva pàgina i 2.700 en el seu grup) i han proliferat iniciatives, per exemple, per demanar que l'humorista tingui un carrer o plaça a Barcelona (grup amb 1.551 membres) que la sala del Club Capitol porti el seu nom (grup amb 1.500). Rubianes actuava a l'obra 'La sonrisa etíope' al Club Capitol de Barcelona quan va anunciar, l'abril de l'any passat, que suspenia les funcions perquè li havien diagnosticat un càncer. Des d'ahir han augmentat fins a 42.957 els fans a la seva pàgina de Facebook. L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, s'ha mostrat favorable a aquesta proposta.
pepe rubianes
Comparteix
   

Gairebé 600 membres de la xarxa social Facebook han donat el seu suport perquè el Club Capitol canviï el seu nom per Club Rubianes, i més de 200 s'han adherit a la plataforma perquè la Sala 1 del Club Capitol es digui Sala Pepe Rubianes.

El responsable de teatres del Grup Balañá (gestor del Club Capitol) ha assegurat que consideren 'més encertat' que la Sala 1 adquireixi el nom de l'humorista i no tot el teatre, ja que aquesta sala 'ja es coneix com a Sala Rubianes' entre el públic i la professió, ja que l'artista solia presentar allà les seves obres.

En tot cas, l'esmentat responsable ha apuntat que encara no han 'paït l'assumpte de Pepe' ni han parlat amb la família, de manera que li ha semblat precipitat decidir el canvi de nom.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.