directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Convergència intentarà controlar l'ajuntament de Fraga

Paco Tejero serà el candidat de CDF a l'alcaldia de la capital de la Franja

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El professor Francisco Tejero serà el candidat de Convergència Democràtica de la Franja (CDF) a l'alcaldia de Fraga, en els primers comicis municipals després de la refundació del partit, l'any 2009. La de Fraga serà la candidatura estrella de CDF a les municipals d'aquest 2011, i el candidat Tejero apostarà per una administració local pròxima a la gent i resolutiva respecte els problemes urgents i immediats. La voluntat del partit és plantar cara i defensar els interessos catalans en qüestions com la Llei de llengües d'Aragó, les recepcions de TV3, i l'oposició a projectes mediambientals insostenibles així com procediments administratius irregulars. Cal recordar que tot i mantenir estructures separades, Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha apadrinat la Convergència de la Franja, i ambdues formacions van concórrer conjuntament a les darreres eleccions al Parlament Europeu.
La secretària general adjunta de CDF, Marta Canales, ha presentat el candidat fragatí - que també és el secretari general del partit - i ha destacat 'el suport unànime de la nostra militància i la ratificació del Comitè Executiu Local. Tejero té la nostra plena confiança i és un candidat que conjuga la il·lusió per un projecte ambiciós i una experiència de molts anys a l'administració local'.

Per la seva part, Paco Tejero ha agraït la confiança que li ha mostrat el partit i ha destacat la manera de fer política de CDF. Segons el candidat fragatí, l'administració local ha de ser pròxima a la gent i resolutiva amb els problemes urgents i immediats. Segons Tejero CDF ha estat 'un partit de vocació municipal, d'estar al costat de la gent i durant aquests cinc anys hem fet oposició de manera responsable, aportant idees i alternatives i amb una crítica constructiva, sempre en positiu'.

Tejero ha afegit que aquesta manera de fer no és la que ha imperat a l'Ajuntament de Fraga durant els darrers anys. 'La gent estem cansats d'espectacles lamentables i CDF entenem que les coses es poden fer d'una altra manera, amb projectes ambiciosos per a Fraga i que són el bé comú i el futur de la ciutat i dels fragatins'.

Respecte a la valoració de la legislatura i l'estat del partit, Marta Canales ha explicat que CDF ha incrementat la base de militants i ha aconseguit implementar-se comarcalment. Segons Canales, 'aquest és el motiu que ens permet que hi hagi llistes electorals convergents a diferents comarques de la Franja' per als propers comicis del 22 de maig.

També ha destacat les col·laboracions amb Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) en qüestions territorialment comunes o que tenen afectació a les comarques de la Franja. Aquesta col·laboració s'ha visualitzat en interpel·lacions al Senat, a través del grup de CiU, sobre projectes com la central tèrmica de Mequinensa o la MAT del Pallars. Aquest treball conjunt s'ha dut a terme amb l'eurodiputat Ramon Tremosa, a la Comissió Europea. Cal recordar que Canales formà part de la candidatura europea de CiU.

Segons Canales, temes com la Llei de llengües, les recepcions de TV3, l'oposició a projectes mediambientals insostenibles o els procediments administratius irregulars - com la nova seu de la Comarca del Baix Cinca i que així ho va reconèixer la justícia d'Aragó - han estat alguns dels cavalls de batalla de CDF durant aquesta legislatura a tot el territori.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Cesc fletxa València
4 de març de 2011, 23.13 h

A Mallorca s'ha creat Convergència per Mallorca a partir de l'UM. Convergència, al contrari q Duran, sembla q si creuen en els Països Catalans


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Voltaire fletxa Rias Baixas
3 de març de 2011, 23.32 h

Amunt, amunt!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.