directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU impulsarà la Llei de l'Aran al Parlament de Catalunya

Oriol Pujol assegura que CiU desplegarà la Llei de l'Aranès i la resta de compromisos inscrits al Pacte de l'Aran

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

CiU impulsarà la Llei de l'Aran al Parlament de Catalunya i la resta de compromisos del Pacte de l'Aran, com ara la revisió del Pla Director Urbanístic de la Val d'Aran o el desplegament de la Llei de l'Aranès. Ho ha anunciat aquest dijous el president del Grup Parlamentari de CiU al Parlament i secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, en una roda de premsa a la seu de Convergència Democràtica Aranesa a Vielha, acompanyat de Carlos Barrera, president de CDA, Pau Perdices, vicepresident de CDA i alcalde de Vielha, i Àlex Moga, secretari general de CDA i regidor de l'Ajuntament de Vileha.
oriol pujol, ciu, convergència
Comparteix
   

Pujol ha assegurat que la voluntat de CiU al Parlament és 'impulsar sense més dilació una ponència conjunta a la cambra catalana i buscar consensos per impulsar la Llei de l'Aran'. Segons Pujol, la llei ha de tenir com a finalitat la revisió del model de finançament de l'Aran que està prorrogat des del desembre de 2010'. En aquest sentit, ha manifestat que espera trobar els màxims consensos possible per tirar-ho endavant. Així mateix, ha afirmat que la voluntat de CiU és que en la futura nova Llei Electoral la representació de l'Aran sigui directa. 'Apostem perquè l'Aran tingui veu pròpia al Parlament', ha declarat.

Pel que fa a les properes eleccions del 22 de maig, Oriol Pujol ha manifestat el compromís que té CDC amb CDA perquè hi hagi un canvi al Conselh Generau d'Aran. 'L'aposta de CDC és inequívoca perquè el canvi és imprescindible, necessari i possible perquè l'Aran funcioni millor en concordança del nou Govern de la Generalitat que entén l'Aran d'una manera molt diferent que l'anterior Govern tripartit', ha dit el portaveu convergent. En aquest sentit, ha remarcat que el procés de renovació de CDA per a aquestes eleccions no és diferent del que ha anat fent CDC i ha assenyalat que aposta per la renovació 'però aprofitant l'actiu que representa molta gent que porta anys treballant pel projecte'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Carlo Enric fletxa Barcelona
4 de març de 2011, 22.47 h

La cosa rutlla força bé!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.