directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 23:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Laporta contraataca i acusa López Tena i Bertran d'haver-se aprofitat del seu nom

Creu que SI en solitari restarà vots i li demana que abandoni el tacticisme polític i tingui més 'altura de mires'

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Joan Laporta passa a l'atac. Les declaracions que aquest dijous ha realitzat Alfons López Tena en que titlla Laporta de ser poc generós i humil, han estat contestades per l'expresident del F.C.Barcelona, que ha acusat als seus companys de partit d'haver-se aprofitat del seu nom en 'situacions que els pogués donar èxit'. En aquest sentit, Laporta no es planteja deixar el seu escó al Parlament de Catalunya i afirma sentir-se 'legitimat' per seguir-lo ocupant si s'acaba materialitzant la ruptura amb SI a la cambra catalana. 'Tinc legitimitat i responsabilitat per continuar com a diputat', assegura en una entrevista al diari 'Avui'. Laporta insisteix que la independència 'només es pot aconseguir a través de la unitat' i ha apostat de nou per una candidatura conjunta entre ERC, SI i Reagrupament a l'Ajuntament de Barcelona. 

Comparteix
   


Etiquetes
L'endemà que SI anunciés que Joan Laporta deixava la coalició independentista per 'unir-se a un altre projecte' a les eleccions municipals, el líder de SI expressa la seva voluntat de seguir ocupant l'escó al Parlament. De fet, el futur del subgrup a la cambra s'acabarà de definir en una reunió dimarts que ve. Explica que se sent 'legitimitat' per continuar com a diputat i que va ser 'força determinant' en els resultats després del 28-N

Demana més 'altura de mires'
Les discrepàncies amb els companys de Solidaritat que ha desembocat en la ruptura en la coalició és en el plantejament per concórrer a les eleccions municipals a l'Ajuntament de Barcelona. Creu que 'cal tenir més altura de mires i no aferrar-se a un tacticisme polític que només porta a una situació de bloqueig' per unir les forces independentistes i no 'dividir'. A més, acusa Alfons López Tena i Uriel Bertran de 'pensar més en el partit' i ha deixat clar que no vol fer 'política de partidet endogàmic'.

López Tena i Bertran s''han begut l'enteniment'
Segons Laporta, els seus companys haurien admès en privat que no tenien opcions en els següents comicis, però sí 'd'aquí quatre anys'. 'Això és una entelèquia que no va enlloc. Qui pensi que aconseguirà ERC o CiU desapareguin, per mi s'ha begut l'enteniment', afegeix en l'entrevista a l''Ara'.

L'expresident del FC Barcelona també assegura que no ha pactat res amb el cap de llista d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona i que hi continuarà parlant per veure com es podria articular una coalició entre la formació republicana i Democràcia Catalana. 'Si veig que no hi ha incompatibilitats i s'aposta per fer una bona campanya que il·lusioni la ciutadania, amb una marca pròpia que signifiqui la unitat i no l'absorció d'uns partits importants en l'espectre polític català, aniré amb ells', pronostica.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#17 Josep Maria Lluvia Mir
7 de març de 2011, 21.04 h

Ni Tena ni Bertran, jo vaig vota a Jan laporta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
5 de març de 2011, 20.16 h

NECESSITEM L'UNITAT, SI VOLEM SER INDEPENDENTS.I MENTRE ENS BARALLEM, ELS ESPANOLS S'APROFITEN.
MAI NO SEREM INDEPENDENTS, SI NO MANTENIM L'UNITAT.

VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
atlasac fletxa Vila-real
5 de març de 2011, 11.21 h

Després de lligir TOTES les respostes el que té raó de veritat és el núm, 1, molta gent de bona voluntat que fà tantíssims anys que ha escoltat ERC, sense més nocions que això segur que encara els ha votat, però BEN SEGUR que altres amb LLAGRIMES ALS ULLS els haurà deixat de VOTAR...però aquests de erc. son son...son....que en lloc de demanar perdó....encara tenen la BARRA d´egigir-nos que els VOTEM AIXO CARA!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
atlasac fletxa Vila-real
5 de març de 2011, 11.00 h

Els INDEPENDENTISTES ---SI---que podriem guanyar si en totes les cases tenen clar el "DILEMA" que si voten com sempre tindrem el MATEIX DE SEMPRE però si VOTEN INDEPENDENCIA en primer lloc serem això INDEPENDENTS les CADENES TRENCADES - LLIURES - DEIXAREM D´ESSER ESCLAUS - NO ENS PODRAN ROBAR MES ETC. ETC. i la satisfacció que això comportarà al VOTANT, NO ES POGA AMB DINERS, saber que hom vol el NOSTRE BE!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
pasbort fletxa Vila-real
5 de març de 2011, 10.48 h

L´HA CAGADA
Sr. LAPORTA, quien con ladrones se acuesta....ladrón se levanta--- tants anys fent-se UN NOM i ara amb una setmana el NOM AL FEMER....NO SON ELS VOTANTS EL QUE L´HAN TRAÏT A VOSTE, ES VOSTE QUE HA TRAÏT ALS VOTANTS QUE NO ES EL MATEIX!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Marc Sabatés i Laporta fletxa Signes França 83870
5 de març de 2011, 09.58 h

Visca Joan Laporta , visca Catalunya lliure


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
NArcís fletxa Caldes de Montbui
5 de març de 2011, 07.22 h

suposo que recordar ara que amb el tèrbol passat que tots tres tenors tenen, molts sabíem que això és veia a venir.
I que els innocents que confiaren en ells ens feien callar i no ho podiem dir que això és veia venir sota acusacions de mals patriotes.
Nosaltres ans vam callar i vam deixar fer.
Espero que ara els defensors a mort dels tres tenors, feran acte de contricció pública i la propera vegada que surti un altre salvapàtries de replà d'escala, s'hi repensaran 2 cops abans de don... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Ivan S. fletxa Barcelona
5 de març de 2011, 03.50 h

#5 Però a qui li importa ERC, Laporta, RCat o la mare que els va parir a tots?? A mi m'interessa el nombre global d'independentistes i sobretot que hi ha una proposició de llei per la Independència sobre la taula que el Parlament ha de votar. No t'interessa la proposta pq no l'ha presentada el teu partit??? Doncs quina pena que em feu tots els que sou tan partidistes i curts de mires.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
marta fletxa Balaguer
5 de març de 2011, 01.49 h

Valoració dels resultats del 28 N. Un diputat d'ERC es troba amb l'Uriel i li diu: "nosaltres ens hem fumut una hòstia, però vosaltres us heu quedat en només 4 diputats de tots els que esperàveu. Que en penses?". Resposta del Bertran: "tot això s'hagués pogut estalviar si jo hagués anat al lloc de la llista que em corresponia". A partir d'aquí que cadascú pensi el que cregui més convenient. Jo ho tinc clar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
jordibcn fletxa Barcelona
4 de març de 2011, 18.58 h

A estat divertit tot aquest vodevil, el camarot dels germans Marx traspantat al restaurant Pitarra, l´avís a la premsa, un que fumava d´amagat, el Bertran donan el mòbil del Laporta a crit pelat, el Bertran dien allò de abandonar el projecte independentista (sobretot ell que be d´Esquerra) ja són dos els que ho diuen ell i el sr.Strubell , també dien que els d´ERC sempre acaben votan PSC (sempre?) al costat del ex-regidor transfuga d´ERC Agustí Soler ell li va donar no?, ell i ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.