directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 23:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós beneeix l'arribada de Laporta però descarta reproduir l'entesa al Parlament

Diu que ERC no 'anirà per la porta de darrere' a sumar un diputat més · Acusa SI de voler desplaçar ERC del seu lloc

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president d'ERC Joan Puigcercós ha celebrat aquest divendres la possible arribada de Joan Laporta a les llistes de la formació republicana a Barcelona assegurant que l'opció independentista 'en surt reforçada'. En una entrevista a TV3, el líder republicà ha descartat però que l'acostament de l'encara líder de Solidaritat a ERC es pugui reproduir al Parlament de Catalunya ja que 'el reglament de la cambra no ho permet', fet que comportarà que Laporta es mantingui al grup mixt. En aquest sentit, Puigcercós ha assegurat que ERC no anirà 'per la porta del darrere' per sumar un diputat més i s'ha mostrat respectuós amb la voluntat del poble de Catalunya que va fer confiança a Solidaritat Catalana.  



Comparteix
   


Etiquetes

Puigcercós ha reiterat la necessitat de sumar forces independentistes i ha recordat que després de les eleccions del passat 28 de novembre, 'la gent ens va demanar que no dividíssim més el vot independentista i que suméssim'. Per aquest motiu ha celebrat l'arribada de Laporta a la llista d'ERC a Barcelona, fet que creu que reforçarà el projecte sobiranista que defensa la seva formació.

Laporta president d'ERC?
El líder republicà ha afirmat que no tem el soroll que rodeja sempre Laporta assegurant que 'quan les regles es deixen clares, és molt complicat que sorgeixin problemes'. Puigcercós, que ha negat que estigui de retirada de la política, ha deixat la porta oberta a que Laporta presideixi ERC encara que ha admès que ni se li ha 'passat pel cap'. No obstant, el republicà ha dit que ERC és un dels partits més oberts que coneix perquè amb només tres mesos de militància ja es pot arribar a presidir el partit.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
4 de març de 2011, 14.57 h

Quan aprendrem a parlar de política i a deixar els noms en pau?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pere fletxa Barcelona
4 de març de 2011, 14.15 h

#2 Alfons, l'assemblea (congrés) ja està convocada a l'octubre i allà tots els militants votarem una nova direcció. Ara convé no precipitar-se, deixar passar les municipals i començar a recontruir poc a poc i amb bona lletra tot el què s'ha fet malament.

Convocar ara una assemblea seria perjudicial. És cert que l'actual cúpula ha de deixar pas a noves cares i idees, però precipitar-ho ara no seria res més que tornar a tancar una etapa en fals i improvisadament com tantes vegades hem... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
alfons fletxa santes creus
4 de març de 2011, 13.48 h

Molt ben dit Joan!!!. Ara per ser coherent, tens de dimitir (tu i tota l'executiva) i restituir tots els perjudicis que juntament amb l'Uriel, vareu provocar al Joan Carretero, quan l'expulsareu del partit per dir el que tu dius ara. Estem en un moment crucial pel nostre País... fes un acte de dignitat i convoca una assemblea per que les bases del partit votin una nova executiva que tregui les conclusions de tots els darrers esdeveniments. Crec que fora el millor sistema per restituir tot el p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Josep Nogueira fletxa La Roca del Vallès
4 de març de 2011, 11.21 h

ORIOL JUNQUERAS PRESIDENT, CATALUNYA INDEPENDENT //*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.