directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 06:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

Nadal vol evitar que les consultes se situïn 'en el centre del debat' polític

El president del grup parlamentari socialista acusa al govern de Mas de no tenir ni 'ambició nacional' ni 'criteri' amb les retallades

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha pujat aquest divendres el to d'oposició dels socialistes catalans i ha carregat durament contra el Govern de la Generalitat, que veu sense 'programa', sense 'agenda legislativa', sense 'orientació pressupostària', sense 'impuls econòmic' i sense 'ambició nacional'. Un dia després que Miquel Iceta marqués les condicions per donar suport a Mas, entre les quals que el president no participi en la consulta del 10 d'abril, Nadal ha remarcat que el PSC no vol situar les consultes 'al centre del debat'. Nadal, a més, sosté que el president de la Generalitat, Artur Mas, no podrà complir amb el seu objectiu de reduir l'atur a la meitat.  

Comparteix
   


Etiquetes
Si en les últimes setmanes diversos alcaldes del PSC han reclamat a la direcció del partit més duresa a l'hora de criticar el Govern de la Generalitat i les seves retallades, Joaquim Nadal ha comparegut aquest divendres per fer una valoració de les diferents compareixences que els consellers han fet al Parlament i ha carregat amb duresa contra l'executiu. Nadal creu que no hi ha ni 'missatge d'optimisme' ni 'voluntat propositiva', mentre que s'han anunciat retallades 'sense criteri', 'sense prioritat', 'sense ordre' i 'a discreció'. El dirigent socialista ha denunciat que aquestes retallades 'restaran serveis i drets als ciutadans' ja que afectaran a àmbits com la salut, l'educació o la seguretat. De fet, Nadal ha lamentat que el Govern té una orientació 'conservadora' que prioritza 'mesures per a pocs' per davant de 'retallades per a molts'.

Les consultes, línia vermella del Govern
Les declaracions de Nadal arriben un dia després que el viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, fixés en una entrada al seu bloc les línies vermelles que el Govern no pot passar perquè tingui la col·laboració dels socialistes. Una d'aquestes era que Mas no participés en la consulta independentista del 10 d'abril a Barcelona.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
5 de març de 2011, 11.21 h

Aquest home és un hipòcrita anticatalà. Aquest tipus de personatges fariseus que es venen per menys monedes que les que cobrà Judes, no fan més que crear divisonisme en la nostra societat. Vagi en compte senyor meu, perquè amb les seves accions li va el seu futur com a politicastre, perquè de polític no en té ni la més mínima idea. Pensi amb aquella famosa frase: Roma no paga traïdors.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Santi Vidal fletxa Barcelona
5 de març de 2011, 08.17 h

Ni la lliçó que estan donant els ciutadans del Regne Unit amb el referèndum de Gal.les serveix perquè el Sr. Nadal sigui més demòcrata ? No n'aprendran mai ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
5 de març de 2011, 08.05 h

Cal que els P$OEcialistes d'ERC llegiu aixó, a veure si us cau la cara de vergonya per haver lliurat la Nació catalana a aquests feixistes, i per dues legislatures!.

http://www.naciodigital.cat/opinionacional/noticiaON/1511/iceta/abstencionista


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.