directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Duran desmenteix rotundament que UDC hagi influït en la liquidació d'Infidels

Nega que tingui influències sobre TV3 i encara es lamenta que la televisió pública catalana li fa menys cas que TVE o Antena 3

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

La popular sèrie de TV3 Infidels deixarà d'emetre's a partir del 15 de març després de tres temporades assolint excel·lents nivells d'audiència. Gravada ja fa dos anys, ha completat el calendari d'emissions previst, però malgrat el seu bon share, no continuarà a la graella. Ja al desembre, directe!cat va apuntar que UDC veia la sèrie amb mals ulls, però avui Josep Antoni Duran i Lleida ho desmenteix rotundament: 'És fals és que Unió tingui alguna cosa a veure amb això.'
Infidels, TV3
Comparteix
   


Etiquetes
Duran explica que alguns amics seus 'no m’han parlat precisament bé dels valors d'aquesta sèrie'. De fet, directe!cat ja apuntava al desembre que alts dirigents d'UDC comentaven sense embuts que Infidels 'promou uns contravalors d'exaltació del divorci, l'adulteri i el relativisme moral que no són exemplificants en una societat en plena crisi de valors'. Tot amb tot, Duran reitera un segon cop que 'Unió no té res a veure amb la seva continuïtat o no'.

Abans d'acabar l'apunt, encara nega el rumor una tercera vegada: 'Ho sento molt per aquells que volen atribuir-nos responsabilitats en el final de l’emissió de la sèrie Infidels, però nosaltres no hi tenim res a veure. És una llàstima que personalment no l’hagi vist mai per poder dir si és o no una bona notícia, que desaparegui, en el cas que això sigui cert.'

Crítiques a TV3
A banda d'aquest desmentit per triplicat, Duran assegura que 'ja ens agradaria tenir una mica d’influència sobre TV3', perquè 'desgraciadament no és el cas'. Segons el líder democristià, 'fa molt temps que no he trepitjat els platós de TV3, llevat del de Josep Cuní', i es lamenta que 'ens tracta molt millor TVE o Antena 3 que TV3, tot i ser la nostra'.

El líder d'UDC també carrega obertament contra l'actual directora, Mònica Terribas, que quan dirigia La nit al Dia 'rarament' el va entrevistar 'llevat dels casos que era obligatori per normativa electoral'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
Nicolau Sagrera fletxa Els Hostalets de Pierola
8 de març de 2011, 10.58 h

El que hauria de ser més preocupant és la sentència "ja ens agradaria tenir una mica d’influència sobre TV3". Quan tindrem llibertat de premsa?
El fet que s'acabi o no una sèrie és notícia quan hi podem veure mans negres. Com és que tenim aquesta impressió? Pel que sembla no és una impressió sinó una realitat. A en mateix Duran li agradaria tenir "influència" sobre TV3 i na Mònica. Així no anem enlloc.
Ara m'ha vingut al cap la "impressió de 3%" i de tants i tants casos de ma... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
marc fletxa bcn
7 de març de 2011, 20.10 h

Lluis Maria, tens tota la raó, ens mirem massa el melic. La sèrie s'ha acabat i prou, no hi hi vegueu teories conspiratives. siguem una mica seriosos. I aixó no hauria de ser noticia aqui al Directe.cat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
7 de març de 2011, 16.09 h

1/ No us fa vergonya fer aquest "periodisme", si es pot dir així, tant tendenciós? Després no us queixeu d'Intereconomia.
2/ La sèria "Infidels" quin share tenia? Dubto que fos molt bo perquè era una sèrie, al meu entendre, espantosa, una merda, vaja.
3/ Convergència i Unió no intervindrà políticament a TV3 o a Catalunya Radio, ni un 10% del que ho ha fet el Tristpartit. I si no demaneu-ho al Basté, al Clapés o al Toni Bassas, tots ells víctimes de la Inquisició Progre i partidis... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
jordi fletxa sabadell
7 de març de 2011, 14.09 h

Doncs a mi Infidels em semblava una caca de sèrie...i evidentment no sóc de la corda d'unió..ni religiós ni res.... i aquí hi ha cada comentari com si Infidels fos la millor sèrie del món... barrejeu peres i pomes, què té a veure que la segueixin catalans des de l'extranjer, això és un motiu per mantenir-la...si us plau.....nois...una mica de criteri, ja sé que fot ràbia en duran, però criticar-lo per això....em sembla exagerat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
LluisC fletxa Banyoles
7 de març de 2011, 13.37 h

El calb, quan veu una teta per televisió, es posa nerviòs...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Jaume fletxa Sabadell
7 de març de 2011, 11.45 h

Un sector de la societat, malauradament amb un poder polític i econòmic massa important, preten retornar als valors "de tota la vida" com la fidelitat, amb hipocresia, mentre desprecien altres valors com la llibertat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
7 de març de 2011, 11.33 h

Josep Antoni, cristià de cintura cap amunt, demòcrata de cintura cap avall...


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Enric fletxa Barcelona
7 de març de 2011, 10.30 h

Per cert, Infidels és una sèrie excel·lent. Fresca i real com la vida mateixa. Enhorabona a tots els que fan possible que cada setmana arribi a les nostres pantalles. Fins i tot sé de catalans que la segueixen per internet, fidelment, des de l'estranger.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Enric fletxa Barcelona
7 de març de 2011, 10.28 h

Aquest senyor no és ningú. Almenys, no ho serà fins que no es presenti a unes eleccions (amb un programa. Té programa UDC???? ) i amb els resultats a la mà pugui demostrar que els catalans el volen i el valoren. Mai no ho ha fet, ni ho farà i en canvi es manté en primera línia des de fa més de 30 anys. Pitjor que en Fraga. Es tracta només d'estar ben relacionat amb els poder fàctics catalans i espanyols i canviar la llibertat del nostre país pel seu benestar personal. Un vividor en ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ciscu fletxa Girona
7 de març de 2011, 07.49 h

Hipòcrites, ell i molts d'unió. No manipulen, no !!! No es queden els quartos dels fons europeus pels aturats, no !!! No pacten amb els PePeros més rancis i després van de sobiranistes, no !!! Alts càrrecs implicats amb afers de sexe pagat i amb alguna que altre substància dubtosa, no !!!
etc ... etc ... etc ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.