directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Desallotgen i enderroquen les Miles de Viviendas després de ser reocupada fa dues setmanes

L'edifici pertanyia originàriament a la Guàrdia Civil i estava deshabitat des de feia uns deu anys

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els Mossos d'Esquadra han tornat a desallotjar aquest matí l'edifici conegut com a Miles de Viviendas, al barri barceloní de la Barceloneta. Aquest immoble ja va ser desallotjat el 29 de maig passat i reocupat dos dies després.
okupes ocupació mossos esquadra desokupació
Imatges de la penúltima desocupació de miles de vivendas

Comparteix
   


Etiquetes
etiqueta aa
Segons han informat fonts policials, el desallotjament de Miles de Viviendas ha començat cap a les set del matí s'hi han desplaçat diverses dotacions d'antiavalots.

Quan hi han arribat, els agents han trobat una desena de persones dormint-hi a dins, que no han ofert resistència. Tampoc no hi ha hagut enfrontaments, ferits ni detinguts.

Cap a les vuit, els ocupes treien les seves pertinences de la casa amb el suport d'una altra desena de persones a fora. A prop de l'edifici del número 11 del passeig Joan de Borbó també esperava una gran grua per enderrocar l'edifici, segons els ocupes.

Fonts del col·lectiu ocupa han explicat que els agents no han mostrat en cap moment una ordre de desallotjament, que tampoc no ha sigut avisada amb antelació.

L'edifici pertanyia originalment a la Guàrdia Civil i estava deshabitat des de feia uns deu anys, abans que l'ocupessin diversos joves per viure-hi i fer-hi activitats culturals, cosa que dóna suport a l'Associació de Veïns, que s'oposa als plans urbanístics de l'Ajuntament al barri.

L'enderrocament ja ha començat

Després del desallotjament a primera hora, operaris de l'empresa Fernando Alberich S.A. han començat l'enderrocament de Miles de Viviendas.

Només s'han registrat incidents quan els mossos han tret una desena d'ocupes que s'havien posat davant de l'excavadora per no deixar-la passar.

A més, tant els veïns com els ocupes s'han queixat que l'enderrocament ha començat sense tenir en compte les mesures de seguretat corresponents, ja que la grua ha trencat la branca d'un arbre que hi ha davant l'edifici, i després ha començat a tirar a terra part dels balcons, sense que hi hagués un perímetre de seguretat.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.