directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC vol 'reobrir' la Paeria a les municipals després d'anys 'tancada per la majoria absoluta del PSC'

Els republicans no descarten fer coalició amb altres forces polítiques, però evitant 'espectacles mediàtics'

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La candidata d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Paeria, Montse Bergés, ha criticat que durant quatre anys la Paeria ha viscut 'dominada' per una majoria absoluta del PSC que s'ha tancat en un 'búnquer'. L'objectiu dels republicans de cara a les eleccions municipals del 22 de maig és 'reobrir' la Paeria perquè tothom pugui dir la seva i recuperar el tercer regidor. Bergés ha criticat la 'participació' d'inauguracions i d'aparador que ha fet l'actual equip de govern socialista mentre la majoria de propostes de l'oposició no obtenien resposta. Bergés no tanca la porta a pactar amb altres forces polítiques per presentar-se en coalició el 22 de maig però rebutja fer d'aquests possibles pactes un 'espectacle mediàtic'. ERC ha presentat aquest dilluns l’eslògan i la imatge amb què es presentarà a les properes eleccions municipals del 22 de maig.
La regidora i cap de llista d'ERC a les eleccions la Paeria, Montse Bergés, ha presentat l'eslògan i la imatge de la campanya
La regidora i cap de llista d'ERC a les eleccions la Paeria, Montse Bergés, ha presentat l'eslògan i la imatge de la campanya



Comparteix
   


Etiquetes
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha presentat aquest dilluns l'eslògan i la imatge amb què es presentarà a les pròximes eleccions municipals del 22 de maig, 'amb l'objectiu d'acabar amb la majoria absoluta del PSC per reobrir la Paeria a la ciutadania'.

'És el teu torn!' és l'eslògan de la formació republicana, un missatge clar i contundent que vol atraure totes aquelles persones que en els darrers anys s'han vist allunyades de la política municipal. La candidata d'ERC, Montse Bergés, ha assenyalat que ara 'és el torn' de la política i de les persones perquè la Paeria torni a ser una àgora de debat i diàleg, un punt de trobada de totes les sensibilitats presents a la ciutat.

Bergés opina que cal 'reobrir' les portes de l'Ajuntament i que això només serà possible si ERC és forta'. En aquest sentit, la formació aspira a recuperar el tercer regidor i per fer-ho ha deixat la porta oberta a fer pactes amb altres forces polítiques. 'Volem evitar però espectacles mediàtics com passa a altres llocs', ha dit.

'És el teu torn!' compta també amb la imatge d'un tiquet que dóna a entendre que a partir de l'endemà de les eleccions les persones seran ateses. ERC continuarà aquests dies recollint les propostes dels ciutadans i ciutadanes a través de l'acció 'Una proposta per a la teva ciutat', endegada el mes de setembre passat i que ha permès recollir fins al moment més de 400 idees i suggeriments.

Bergés lamenta la participació d'inauguracions o 'd'aparador' que fa ara l'Ajuntament. Fa pocs dies, ha explicat, al web de la regidoria de participació s'han obert processos de participació 'quan durant quatre anys no hi ha hagut aquesta voluntat', ha lamentat Bergés, que ha posat d'exemple les Basses.

La candidata republicana ha lamentat que, en moltes ocasions, la formació ha presentat propostes que el govern municipal no ha contestat. 'Al ple no hem pogut fer moltes vegades debats més oberts', lamenta, 'perquè és una participació sense retorn'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
8 de març de 2011, 13.40 h

expulsar. la corrupció convergent i sociata es un deure i una obligació per la moralitat nacional independentista i republicana a Lleida i amb ERC i la Montse Bergés HO PODEM FER POSSIBLE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
8 de març de 2011, 11.04 h

#2 Donç ara que els P$OElerrouxistes son en caiguda lliure els podeu tornar el favor d'haver-us regalat la diputació quant només teniu 4 diputats per així fer fora a la 1ª força. Vaja, com sempre i a tot arreu a on podeu fer-ho, que cada vegada és a menys llocs, per sort.

Aquella mandanga de la equidistància està més caducada que un yogourt llençat al container de les escombraries d'un supermercat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3 Jordi Tremosa
8 de març de 2011, 10.22 h

Endavant Montse!
Reobrim la Paeria per a tothom, no com ara que és oberta solament per als amics, coneguts i saludats de l'alcalde.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2 Jordi Tremosa
8 de març de 2011, 10.20 h

De què parles Estatit? A Lleida Esquerra Republicana de Catalunya és a l'oposició.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
8 de març de 2011, 08.51 h

Saben de sobres que si sumeu, tripartit al canto. Ja no podeu enganyar a ningú, i menys quant encara no ho heu desmentit mai oficial i pùblicament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.