directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 00:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els sindicats exigeixen a Maragall que retiri la proposta de les hores extres

Li demanen que no 'confongui' més la situació

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els sindicats de l'ensenyament (USTEC.STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, UGT, CGT) consideren que l'anunci del conseller Ernest Maragall de congelar temporalment la proposta de fer hores extres és una 'nova maniobra' del titular d'Educació per 'confondre' al professorat i a la societat en general per intentar 'afeblir' les mobilitzacions. Com que 'congelar no és retirar', els sindicats segueixen exigint que el Departament garanteixi la retirada plena de la mesura i que sigui en el si de la mesa sectorial amb els 'representants legítims del professorat' on es decideixi qualsevol nova proposta sobre l'horari del professorat.

Comparteix
   

En un comunicat conjunt, els cinc sindicats han fet una crida a la participació del professorat a les noves mobilitzacions i a la vaga convocada pel 19 de març que, asseguren, 'va molt més enllà d'aquesta mesura' de poder ampliar de forma 'suposadament voluntària' l'horari lectiu dels mestres i professors.

Lamenten també que l'anunci del conseller no impliqui cap 'canvi real' en la política educativa i de personal impulsada pel Departament, tot i que sí que creuen que l'actitud del conseller demostra que l'oposició del professorat pot fer canviar les coses. Finalment, els sindicats exigeixen també un cop més la dimissió del conseller.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.