directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els sindicats d'AENA convoquen 22 dies de vaga i amenacen amb provocar el caos durant la Setmana Santa i l'estiu

Ja han registrat la convocatòria al Ministeri de Treball espanyol · El personal de terra protesta per la privatització parcial de l'ens

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Després del caos aeri viscut a causa de la vaga encoberta dels controladors aeris durant el pont de desembre, als usuaris dels aeroports els tornarà a tocar el rebre durant les vacances de Setmana Santa, i probablement durant l'estiu, per la vaga anunciada pels sindicats del personal de terra d'AENA. Aquest dimarts han presentat davant el Ministeri de Treball espanyol un document de convocatòria de vaga que amenaça en provocar el caos als aeroports durant la Setmana Santa, i els dies clau de les vacances d'estiu. La convocatòria es produeix en el marc de les negociacions que mantenen amb el Ministeri de Foment després que l'executiu espanyol anunciés i posés en marxa el procés de privatització parcial d'AENA. En concret són 22 dies de vaga: 20, 21 i 24 i 25 d'abril (Setmana Santa), el 30 d'abril i el 2 de maig (festiu a bona part de l'Estat espanyol però no al Principat), 14 i 15 i 19 i 20 de maig, 13, 23 i 30 de juny, 1,2 3 i 4, 15 i 31 de juliol i 1, 15 i 31 d'agost.

Comparteix
   


Etiquetes
Els sindicats fan l'advertència en el marc del procés de negociació que mantenen amb el Ministeri de Foment des que l'executiu espanyol va engegar el procés de privatització parcial d'AENA i de la gestió dels aeroports. De fet, la setmana passada ja van anunciar la seva intenció d'impedir el desenvolupament normal del funcionament dels aeroports durant la Setaman Santa si el Ministeri de Foment no atenia les seves reivindicacions.

Després de tancar l'acord amb els controladors, el ministre de foment, José Blanco, sempre s'ha mostrat confiat en assolir una entesa també amb els sindicats del personal de terra abans de la Setmana Santa. Els sindicats afirmen que la privatització d'AENA amenaça la continuïtat dels 12.500 llocs de treball del sector i implica també la pèrdua de la seva condició de treballadors públics.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.