directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La policia deté un alt càrrec d'Unió Mallorquina acusat de corrupció

La fiscalia acusa el director de carreteres del Consell, Gonzalo Aguiar, d'haver utilitzat fons públics per a obres particulars

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La policia ha detingut el director insultar de carreteres del Consell de Mallorca i militant d'Unió Mallorquina (UM), Gonzalo Aguiar, en el marc de la denominada 'operació peatge' que investga presumptes irregularitats comeses durant la construcció de la variant de la carretera Palma-Manacor la passada legislatura. La fiscalia anticorrupció ja es va querellar dimarts contra Antoni Pascual Ribot, membre del consell executiu d'UM i vicepresident del Consell, per presumpta corrupció relacionada amb aquest mateix cas.
gonzalo aguilar, unió mallorquina, um, corrupció, illes
Comparteix
   

La fiscalia l'acusa d'haver fet obres en xalets particulars mitjançant alguna de les societats que van participar en la construcció de la variant. Aguiar és el divuitè detingut per aquest cas, per bé que és el primer que ostenta un càrrec polític i no es descarta la possibilitat que es produeixin més arrests.

D'altra banda, el president d'UM i conseller de Turisme del Govern, Miquel Nadal, imputat pels delictes de prevaricació, malversació de cabals públics i falsedat documental pel cas 'Ca'n Domenge', haurà d'anar a declarar el 30 d'abril.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.