directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El primer Lipdub en defensa del català es posa en marxa de la mà de la Plataforma per la Llengua

La gravació tindrà lloc els dies 15 i 16 d'abril en diversos indrets de Barcelona · La cançó 'Corren', de Gossos, serà la banda sonora

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El primer Lipdub per la llengua catalana està ja en marxa de la mà de la xarxa d'entitats de nouvinguts que dinamitza la Plataforma per la Llengua. Després de l'èxit assolit a Vic el passat mes d'octubre amb el treball audiovisual sobre la independència, que ja porta més d'un milió de visites a youtube, l'entitat en defensa del català s'ha sumat a la moda dels Lipdubs i gravarà entre el 15 i el 16 d'abril diverses escenes en marcs significatius de la ciutat de Barcelona com la plaça Universitat i el barri del raval. L'objectiu d'aquest treball, que tindrà la cançó de Gossos, 'Corren', com a banda sonora, és, segons la plataforma, 'reforçar i donar projecció a la feina que està fent aquest grup d'entitats al voltant del concepte 'El català, llengua comuna', lema que vertebra aquesta xarxa'.

Comparteix
   


Etiquetes
Segons exposa la Plataforma per la Llengua, el Lipdub per la llengua sorgeix d'un treball conjunt amb diverses entitats de persones immigrades al voltant de la llengua catalana com a vehicle per a la inclusió social. El treball, que ve precedit per l'èxit assolit a la ciutat de Vic amb la gravació per la independència, vol mostrar la diversitat cultural de la societat catalana prenent el català com a eix vertebrador. L'acte central es celebrarà el 15 d'abril a la Plaça Universitat de la ciutat de Barcelona, on se'n gravarà una part que comptarà amb la participació massiva dels assistents. El dia 16 es gravarà al cor del Raval la part inicial, que comptarà amb la participació de les entitats coorganitzadores. La plataforma destaca que durant el proper mes s'aniran anunciant les personalitats i cares conegudes que participaran en les gravacions.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.