directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Uriel Bertran veu una bona notícia el 'nerviosisme' que SI genera a la resta de partits

El secretari general de Solidaritat ha respost les crítiques de Ridao que ha instat a ERC a no deixar-se arrossegar per 'independentismes marginals i cicloquímics'

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El secretari general de Solidaritat Catalana per la Independència, Uriel Bertran, ha assegurat aquest dissabte a Girona que SI està generant 'nerviosisme' a les altres forces polítiques i que això és una 'bona notícia'. Bertran ha respost les crítiques de Ridao que ha instat a ERC a no deixar-se arrossegar per 'independentismes marginals i cicloquímics', en al·lusió a SI. 'Aquestes manifestacions no són res més que la constatació que Solidaritat està forta de cara a les pròximes eleccions municipals', ha destacat Bertran. El secretari general de la coalició independentista ha remarcat que el partit representa el 'nou' esperit ciutadà de 'transversalitat' i de 'regeneració' democràtica. 

Comparteix
   


Etiquetes
El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha instat ERC a no deixar-se arrossegar per 'independentismes marginals i cicloquímics', en una clara al·lusió a Solidaritat Catalana per la Independència. Uriel Bertran ha respost d'aquesta manera a les crítiques de Ridao i ha assegurat que aquest tipus de manifestacions constaten que SI està 'forta' de cara a les pròximes eleccions municipals.

Segons el secretari general de SI, la coalició independentista està generant 'nerviosisme' a les altres forces polítiques i, des del seu punt de vista, aquest fet és una 'bona notícia'. Bertran ha apuntat que Solidaritat es presenta a les municipals representant el 'nou' esperit ciutadà de 'transversalitat' i de 'regeneració' política. A més, Uriel Bertran ha assegurat que les declaracions de Ridao són un intent de continuar en un esquema polític 'autonomista' i de cercar quotes de poder, uns ítems que SI no segueix ja que la coalició independentista aposta pel 'canvi i la transformació'.

Llista municipal de SI a Girona
Bertran ha fet aquests declaracions en la presentació de la llista municipal de SI a Girona, encapçalada per Santi Niell, amb la qual la formació concorrerà a les eleccions municipals. En l'acte també hi ha assistit el diputat Toni Strubell i gairebé tota la totalitat de la llista municipal, on Mercè Escarrà i Andreu Garriga seran els números dos i tres, respectivament.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
atlasac fletxa Vila-real
14 de març de 2011, 11.02 h

Si és VERITAT que volem SER LLIURES, pregunteu-vo als VEÏNS SI ens LLIURARAN de les CADENES i ens DONARAN la LLIBERTAT si en lloc de VOTAR com sempre als Partits VOTARAN a favor de la INDEPENDENCIA sense que escolten els PALS a les RODES que els de sempre volen que FRACASSEM


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Jaume fletxa Barcelona
13 de març de 2011, 17.37 h

Uriel Bertran treballa com no ho fan els altres. Ell va aconseguir que s'aprovés la moció de reconeixement a la Consulta sobre la Independència i de reconeixement del dret a l'autodeterminació la setmana passada. Sectaris d'ERC deixeu ja d'insultar i intoxicar!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
jm fletxa bcn
13 de març de 2011, 13.38 h

Urielet que fas cara d'acollodinet


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Bup bup bup! fletxa Granollers
13 de març de 2011, 13.13 h

L'Uriel ha sigut el diputat més gos de tots els qui han passat pel Parlament de Catalunya en els darrers 30 anys. Perdoneu, però algú ho havia de dir!

Una altra cosa és que hagi dedicat molts esforços a congeniar amb els seus amics de la premsa unionista, a conspirar per dinamitar ERC quan era el seu partit (i defensava i votava els pactes amb el PSC de Maragall i Montilla, òstia quin poltronero!), i a cultivar el seu inacabable ego, sempre en benefici propi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
atlasac fletxa Vila-real
13 de març de 2011, 12.10 h

Al 2, GRACIES jo em pensaba que l´ESPINALTIA havia desaparegut, SEMPRE han sigut dels MILLORS desde l´era d´en BALLESTER (QPD)SON CATALANISTES DE PEDRA PICADA!!!!(voler desacreditar-los....)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
broquil fletxa catalunya
13 de març de 2011, 11.53 h

els unics traidors sou els esquerdanosos que arreplageu vots dels independentistes per desprès donar-los en els apañoles,només enganyeu en els que volen ser enganyats


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
broquil fletxa catalunya
13 de març de 2011, 11.51 h

esquerdanosos perroflautes aneu tots a cagar,l'uriel val més ell sol que tots els dirigents bolxevics d'esquerda junts...l'uriel va deixar esquerda perque ell és independentista abans que esquerdanos i vosaltres no en teniu ni un pel d'independentistes,vosaltres sou l'esquerra nacional(això és el que dieu,encara que ningú sap que és això)


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
13 de març de 2011, 11.50 h

Per que no surt sencer el comentari ??? anterior


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
atlasac fletxa Vila-real
13 de març de 2011, 11.49 h

i...mil vegades si fa falta
Però encara s´ha de dir? es que NO US FA REPUGNANCIA els que s´empenyen en tindre viva ERC quan l´han feta revolcar-s´hi pel fang...que dic fang MERDA! i l´han convertida en erc. que els CONTINUADORS ES RETRATEN ELLS MATEIXOS mai, mai, mai, han volgut saber res que NO FOS LA SEVA BORJACA!!!-------
Tan al TRISPARTIT com a CiU trobariem centenars de VOTANTS que es traguen la TV. periódics com la Vanguardia el que li diu....la Gran Señora...però posaria la mà ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
13 de març de 2011, 11.48 h

Si manquen exemples del procedir de ERC en citaré els recents.
En els dos mandats últims han eixecat la camisa als ca


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.