directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 19:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els usuaris del Figueres-Girona-Barcelona de Renfe aturen el tren durant quinze minuts

Protesten pel mal servei i l'estancament de les negociacions amb la companyia

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Els usuaris gironins de Renfe han aturat aquest dilluns al matí un tren a Sant Celoni com a protesta pel mal servei que pateixen normalment. L'acció està promoguda per la plataforma d'usuaris habituals del tren que fa el trajecte Figueres-Girona-Barcelona. A Sant Celoni els passatgers del tren que havia sortit de Figueres a les 6.05 han baixat i a l'andana s'han agafat de les mans i han començat a pujar i baixar dels vagons per evitar que tanquessin les portes i impedir que el tren pogués arrencar. Els usuaris reclamen la millora del servei de la línia, que segons expliquen ha empitjorat des que van començar les obres del TGV i estan insatisfets amb l'estat de les negociacions amb la companyia per resoldre les deficiències del servei.
renfe girona figueres protesta usuaris trens
Comparteix
   

Nadal s'ofereix a fer de mediador entre usuaris i Renfe

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha dit aquest matí en una entrevista a Catalunya Ràdio que està disposat a fer de mediador entre la Plataforma d'Usuaris de Renfe i la companyia per les deficiències de servei en la línia de Portbou a Barcelona però ha dit que ningú de la plataforma s'ha adreçat a ell per que faci aquesta mediació. Nadal ha assegurat que un cop li demanin tindran resposta en vint-i-quatre hores. Nadal ha afirmat que comparteix la indignació dels usuaris ja que reben un servei que 'no és l'adequat' i que els serveis ferroviaris a Catalunya segueixen essent deficients. Tot i compartir la indignació dels usuaris, el conseller no comparteix la mesura de protesta perquè considera que afegeix 'caos al caos'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.