directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Acebes, Aznar i el Papa parlen sobre l'Acampada Jove

Ja està disponible el vídeo humorístic de presentació del festival independentista

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Què creus que opinen personatges com l'Aznar, el Papa, José Bono, Acebes, Losantos i Bush sobre l’Acampada Jove 2007? Doncs en el nou vídeo de presentació del festival musical independentista més important de Catalunya t'ho ensenya en clau d'humor. El vídeo editat pels organitzadors fa una crida als i les joves dels Països Catalans a assistir al festival del jovent independentista.
acampada jove concert musica catalana sant celoni
L'emoció en un concert a l'Acampada

Comparteix
   


Etiquetes
El jovent independentista amb aquest vídeo promocional vol donar un caire humorístic al festival fent una sèrie d’imitacions dels personatges més característics de la caverna espanyolista recomanant la prohibició del festival per diferents motius.

Així doncs, dins el vídeo es poden veure les imitacions de personatges com Federico Jiménez Losantos, locutor de la Cadena COPE, Ángel Acebes, secretari general del Partit Popular, José Maria Aznar, ex-president del govern espanyol i el rei Juan Carlos I . També trobarem les imitacions dels personatges més característics de la dreta mundial com són Joseph Ratzinger, papa de l’església catòlica i George Bush, president dels EUA.

Pel que fa a les novetats tècniques aquest any la direcció de comunicació de l’Acampada Jove ha incorporat al portal de vídeos YouTube un canal anomenat AcampadaTV on a partir d’avui es podran anar veient tots els vídeos relacionats amb el festival independentista. Dani Casanovas, director de Comunicació del festival, ha declarat que “actualment l’Acampada Jove 2007 és l’únic festival que gaudeix d’un canal propi al Youtube” també a afegit que “amb aquest canal les i els joves que vulguin assistir-hi tindran una nova manera de conèixer el festival i podran enviar els seus propis vídeos d’altres anys”.

directe!cat és el diari digital oficial de l'Acampada Jove 07. També podeu veure el vídeo al web de les JERC o aquí:




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Lluis N fletxa Maresme
14 de juny de 2007, 18.22 h

Jordi d'Olot, directe.cat no serà un pamflet d'ERC, és un pamflet d'ERC. Cada dia rebo i llegeixo directe.cat, elsingulardigital.cat, eldebat.cat, tribunacatalana, naciódigital.cat i altres butlletins que no rebo però repasso perquè els tinc als meus preferits. No em preocupa massa qui hi ha al darrera de cada butlletí, el que m'interessa son els seus articles, les opinions, els editorials i, perquè no, els comentaris dels lectors. No necessariament combrego amb tot el que llegeixo però ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Olot
14 de juny de 2007, 02.16 h

Anem a veure un parell de coses...

1. He parlat unes quantes vegades amb peixos grossos de les JERC i precisament no s'anomenen socialistes sinó socialdemòcrates. I aquesta és la seva línia d'actuació i el seu model social. Em sembla que ja comença a ser hora que deixin d'utilitzar lemes que realment no es creuen, uns lemes que fan que molts joves combatius i realment socialistes es sentin enganyats per una organització que no ho és pas.

2. No m'agrada com està redactat l'article. De ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.