directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El New York Times, contrari al pas del TGV per sota la Sagrada Família

En un article del diari d'Estats Units es posiciona a favor que el traçat es modifiqui

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Quan pensem que un tren d'alta velocitat pugui passar per sota de la nostra estimada Sagrada Família a tots se'ns encongeix l'estómac. Cada cop són més les teories que critiquen que el TGV passi pel centre de Barcelona. Algunes de les estructures en podrien patir conseqüències greus. Doncs ara, el The New York Times en un article defensa la idea que el Temple podria estar greument en perill si es fa passar el tren per sota dels seus fonaments. Aquí podreu accedir a l'article complet.
sagrada familia temple barcelona tgv
La Sagrada Família pot perillar amb el pas del TGV

Comparteix
   


Etiquetes
Cad cop són més les veus i els corrents crítics amb el fet que el traçat del tren de gran velocitat per Barcelona passi per sota de la Sagrada Família. Ara, fins i tot un article del prestigiós diari The New York Times s'hi ha posicionat en contra.

L'article es va publicar el passat diumenge. Entre altres crítiques, el text parla de l'arquitecte Jordi Bonet i dóna suport a les idees que defensa: canviar els plans pel que fa al pas del TGV pel centre de Barcelona, perquè podria causar al temple danys irreparables

La primera meravella de Catalunya, la Sagrada Família, per tant, veu com també creix la preocupació pel benestar i manteniment de les seves estructures des de l'estranger, ja que aquest diari és un dels més prestigiosos diaris dels Estats Units. L'article en qüestió du el títol Barcelona Warning: Trains Coming. Church at Risk, que es podria traduir com "Barcelona advertida, s'acosta el tren i l'església en perill".

Podeu accedir aquí a l'article sencer.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.