directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Iceta demana que el Govern aclareixi si acomiadarà 15.000 funcionaris

També demana explicacions a Ortega per 'l'incident lamentable' sobre el seu currículum, que la vicepresidenta hauria falsejat

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El PSC demanarà al Govern que expliqui al Parlament si realment acomiadarà entre 15.000 i 20.000 funcionaris, després que la secretària d'Administració i Funció Pública, Pilar Pifarré, admetés que hi havia aquest volum de persones treballant a l'administració fent tasques burocràtiques i afegís que 'tot això és prescindible i sobrer'. 'Vol el Govern acomiadar entre 15.000 i 20.000 funcionaris? Tenen un informe que demostri que hi ha aquests llocs absolutament prescindibles i sobrers?', ha preguntat Iceta en roda de premsa, que ha informat que també reclamaran explicacions a la vicepresidenta del Govern per l''incident lamentable' sobre el seu currículum.
Miquel Iceta
Comparteix
   


Etiquetes
Iceta no ha volgut fer gaire sang de la polèmica arran del currículum de Joana Ortega, on figurava que era llicenciada en Psicologia malgrat no haver acabat la carrera. Ha indicat que li preguntaran en seu parlamentària sobre aquest 'incident lamentable', i s'ha limitat a recordar que en altres països s'han organitzat 'rebomboris considerables' per molt menys.

Pel que fa a les declaracions de Pifarré, ha preguntat si el Govern té un estudi que sostingui que entre 15.000 i 20.000 funcionaris fan tasques burocràtiques que són prescindibles i sobreres. 'Han de dir en base a què ho diuen i quines són les persones i els serveis afectats', ha remarcat. Si no es així, si no tenen cap estudi que ho demostri, ha considerat que Pifarré hauria de 'retractar-se' de les seves declaracions.

Finalment, també s'ha referit a unes declaracions del diputat de CiU Antoni Fernández Teixidó, que, segons Iceta, es va mostrar crític amb les retallades del Govern.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
xarli fletxa BCN
15 de març de 2011, 23.28 h

Mireu segur que sobren, aquells que estb mal ubictas, on no hi ha tanta feina, perquè cada cop les tecnologies de la infomració substitueixen més el paper, el trànsit del mateix amunt i avall i per tatn acceleren el tr`mit i calen menys mans. I encara més quan cada vegada més s'imposi la signatura electrònica tot arreu, caldrà menys personal en tots els àmbits. Però d'aqui a quantificar en 15 o 20 mil funcinaris, és molt gros.
Aquest no s'han creat en 7 anys de tripartit, aquests els... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 de març de 2011, 12.46 h

Sobre el tema de la Joana Ortega, fins i tot a les emissores del país veí, i que no és França, es fotien un fart de riure. Aquesta senyora si tingués dignitat, hauria de dimitir ara mateix. D'altra banda, almenys jo, no he escoltat cap declaració per part del president que va dir que tenia un "govern dels millors". El problema no rau en si té o no té un títol, el problema rau en el fet i la manipulació, i això senyors, en una persona que fa o intenta fer de polític, ja demostra de q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Badalona
14 de març de 2011, 19.34 h

A la Generalitat no ho sé, però jo treballo a l'Ajuntament de Badalona i us aseguro que unes quantes desenes de persones també sobren. No es pot mantenir la gent amb diner públic si no hi fan falta. És dur però és així. El problema és que si un dia arriben a fotre fora uns quants, marxaran els únics que hi treballen i amb sous baixos. La tropa de coneguts i saludats que no pateixin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.