directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Portabella i Laporta posposen l'anunci del pacte a l'espera de tancar tots els serrells

Anul·len la reunió i la roda de premsa prevista per aquest dilluns · Els dos dirigents s'emplacen a trobar-se dimarts o dimecres i diuen que l'acord no perilla

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El pacte entre Esquerra i Democràcia Catalana, el partit de Joan Laporta, per les municipals de Barcelona haurà d'esperar encara uns dies més a ser presentat oficialment, quan sigui un acord efectiu, tancat i públic. Aquest dilluns estava prevista una reunió de Joan Laporta i Jordi Portabella, i una roda de premsa posterior per informar de l'estat de les negociacions. Una cosa i l'altra s'han acabat anul·lant poc després de convocar la premsa. Fonts properes a Laporta admeten que la cancel·lació és fruit de la falta de maduresa que encara té el pacte i asseguren que en el punt en què estan les negociacions, l'acord no es podia tancar. Tot i això, segons expliquen les dues parts, el pacte no perilla i la reunió per tancar els serrells de la coalició que podria atorgar-li a Laporta el número dos de la candidatura podria celebrar-se abans de dimecres.
Reunió cancel·lada. Laporta i Portabella no es reuniran aquest dilluns, tal i com estava previst. Després de convocar d'urgència a la premsa per comparèixer junts a les 17:00 de la tarda i poder així explicar els detalls del pacte per les municipals que totes dues parts volen impulsar, des d'Esquerra han anunciat que la trobada ha quedat anul·lada. Fonts del partit de Laporta han reconegut que la possible coalició encara no té tots els elements claus tancats i que el pacte encara s'ha d'acabar de negociar, i que per això, els dos partits ha decidit 'consensuadament' anul·lar la reunió i l'anunci. Des d'ERC, per la seva part, s'han limitat a al·legar 'problemes d'agenda' dels dos polítics.

Tot i aquestes dificultats aparents que estan retardant l'acord, cap de les dues formacions dona per trencades les converses i neguen que el pacte s'estigui complicant en excés. En aquest sentit, tots dos asseguren que la reunió per fer explícit l'acord es produirà en breu. Demà dimarts o dimecres, doncs, podria acabar celebrant-se aquesta reunió i produir-se la foto dels dos polítics segellant el pacte entre Portabella i Laporta.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
atlasac fletxa Vila-real
15 de març de 2011, 10.58 h

Pero.....REDEU és que NO us podeu llevar Madrid del cervell? i us dieu INDEPENDENTISTES?.

HO TENS JA CLAR?
VOSALTRES els d´erc.què hòsties voleu!!,si amb tants anys que haveu estat al gobern NO haveu servit ni per fer RETORNAR els papers de SALAMANCA a BARCELONA...(algú pot dir que ara és mes LLIURE que avançs d´entrar VOSALTRES al Govern?) haveu servit molts anys MASSA al "atado y bién atado" per a que tingueu un poquet de VERGONYA i feu mutis uns quants anyets.

Si que hi ha a dir E... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Pages fletxa Terrassa
14 de març de 2011, 21.28 h

Hola sòc el net de l'exalcalde franquista de Terrassa més conegut com a Fidel de Barcelona en aquest fòrum, sòc un fidel seguidor del Tena i antilaportista, ara ho enteneu, no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi fletxa Barcelona
14 de març de 2011, 19.41 h

Faci el que faci ERC se la criticarà.

Si va sola malament, si pacte amb RCAT+LAPORTA malament, si fa pactes d´esquerres malament, si pacte amb CIU malament, si es queda a la oposiciò malament...

Per tant, que facin el que creguin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Fidel fletxa Barcelona
14 de març de 2011, 17.05 h

Les pressions de les JERC i Ridao estan fent efecte. El festival Laporta acabarà amb una traició al traidor?. Poc seriós tot plegat


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Robert Viusà fletxa Barcelona
14 de març de 2011, 16.48 h

Que negociin bé i que ens donin una alegria a tots els independentistes. Amb una mica de sort per fi podrem votar una candidatura unitària. Vinga no feu el ronso! Endavant amb la unitat independentista!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.