directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Joaquim Gay de Montellà assumeix la presidència de Foment del Treball

L'empresari relleva Juan Rosell, que ha estat al capdavant de la patronal catalana durant 15 anys

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Junta Directiva de Foment del treball ha acordat per unanimitat nomenar Joaquim Gay de Montellà com a nou president de la patronal catalana. En la reunió que s'ha celebrat aquest dilluns a Barcelona, el fins ara president, Juan Rosell, que des del desembre presideix també la CEOE, ha renunciat al càrrec i el relleu s'ha produït de manera automàtica, ja que Gay de Montellà era vicepresident des del febrer. El nou responsable de la patronal ha declarat que assumeix la responsabilitat 'amb il·lusió personal i compromís' i s'ha qualificat com un 'president de consens'. La Junta Directiva ha fet un reconeixement a la tasca que ha portat a terme Rosell, que ha estat al capdavant de Foment durant 15 anys.

Comparteix
   


Etiquetes
Joaquim Gay de Montellà, nou president de Foment del Treball ha afirmat que estarà 'al servei de tots els associats, amb el propòsit de que trobin en Foment el suport que necessiten en aquests moments de dificultats i incertesa per a l'activitat econòmica, així com la representació i protecció dels seus interessos'.

La Junta Directiva ha destacat el 'gran reconeixement i respecte' que mereix l'etapa de Juan Rosell com a president de la institució. 'Han estat 15 anys en els quals Foment ha aportat estabilitat, ha orientat la seva representació empresarial per les vies del diàleg i confiança amb els agents socials i ha consolidat el seu valor i prestigi institucional', tant a Catalunya com a la resta de l'estat.

Un relleu anunciat
Gay de Montellà va ser nomenat vicepresident en la reunió de la junta directiva que es va celebrar al febrer. L'elecció es va fer a proposta del propi Juan Rosell, que aquest dilluns, després de més de dos mesos compatibilitzant els càrrecs de president de les patronals espanyola i catalana, deixa d'estar al capdavant de Foment del Treball.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.