directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La COPE demana disculpes per insinuar que els futbolistes del Barça es dopaven

Reitera que la seva font era algú del Real Madrid

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La caverna mediàtica madrilenya ja no sap què fer per boicotejar els èxits d'esportius del Barça de Pep Guardiola, que íntimament percep com a èxits esportius de Catalunya. Diumenge a la nit, la cadena de la Conferencia Episcopal Española, la COPE, citant fonts del Real Madrid, va arribar a insinuar que els jugadors del Barça es dopaven, motiu pel qual demanava controls mèdics més estrictes. La informació va generar un alt grau d'irritació a les oficines barcelonistes, que van demanar una rectificació immediata. Aquesta, però, no va acabar arribant fins ahir a la nit: mitjançant un comunicat, la cadena episcopal assegura que 'mai ha posat, ni posarà en dubte, els èxits esportius' del Barça i del València, que també apareixia esmentat, 'ni el comportament dels seus serveis mèdics; ni, per descomptat, l'honestedat dels seus futbolistes'.
Mourinho, COPE, futbol
Comparteix
   


Etiquetes
La COPE assenyala que la 'redacció d'esports va considerar de gran rellevància el fet que el Real Madrid pensés sol·licitar uns controls antidòping més rigorosos i va voler que els seus oients fossin els primers en conèixer la notícia. Cap altra intenció que col·laborar a estendre qualsevol ombra de sospita sobre cap equip espanyol'.

I prosseguia: 'Davant la possibilitat que es vulgui vincular la nostra informació amb qualsevol interès en perjudicar o difamar els citats clubs, la Cadena COPE demana disculpes al FC Barcelona i al València CF, i a tots els seguidors d'ambdós clubs, si algú ha pogut interpretar aquesta informació d'aquesta manera.'

Anteriorment a aquest comunicat, el Barça n'havia emès un altre de contundent: 'Davant les greus insinuacions difoses ahir a la nit per la Cadena Cope, el FC Barcelona vol expressar públicament la seva absoluta indignació per aquestes infundades al·lusions que vinculen el Club amb pràctiques de dopatge i vol manifestar el seu rebuig davant actituds que no tenen res a veure amb el joc net i que afecten greument la imatge de la competició esportiva.

El FC Barcelona exigeix una rectificació immediata i anuncia que els seus serveis jurídics ja estudien les accions legals que cal emprendre per defensar l’honor del Club, dels seus tècnics, jugadors i serveis mèdics, objectiu pel qual està disposat a arribar a les últimes conseqüències.'



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Jaume Cusó fletxa Barcelona
16 de març de 2011, 20.28 h

La COPE segueix en la seva línia habitual, acusen sense proves i sense dir d'on surt la informació, ni contrastar-la, això suposant, que no em sorprendria gens, que no s'ho hagués inventat Alcalá. Ja es curiós que en una emissora de l'Església diguin tantes mentides, sembla que els deu manaments no se'ls apliquen a ells mateixos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Francesc fletxa Lloret de Mar
15 de març de 2011, 14.05 h

S´ha de demandar a la COPE per a que acusacions com aquesta no es reproduieixin. A la propera provocacio jo demanaria jugar a la lliga francesa, italiana o alemanya. Segur que estaran feliços de rebre un equip tan competitiu com el Barça i a mes us imagineu lo diluida que quedaria la lliga española?? Depen d´ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2 Directe Punt Cat
Directe Punt Cat fletxa [object Object]
15 de març de 2011, 11.25 h

#1 Esmenat! Moltes gràcies! :)


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan fletxa Girona
15 de març de 2011, 11.08 h

Teniu un error en el timming de la notícia. El comunicat demanant disculpes el van fer públic ahir a la nit, no avui al matí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.