directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 20:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Llach tornarà excepcionalment als escenaris per defensar TV3 al País Valencià

Protagonitzarà un concert el 16 d'abril a València després de la manifestació d'ACPV en motiu del 25 d'Abril · Carles Santos obrirà la manifestació

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El cantautor Lluís Llach, que es va acomiadar dels escenaris el març del 2007, ha decidit que tornarà a cantar, excepcionalment, per defensar la llibertat d'expressió al País Valencià i la continuïtat de les emissions de TV3 al sud de l'Ebre. Amb motiu de la manifestació que Acció Cultural del País Valencià (ACPV) organitza per al dissabte 16 d'abril en commemoració del 25 d'Abril, Llach protagonitzarà un concert a la plaça d'Amèrica, que es preveu multitudinari. Segons el president d'ACPV, Eliseu Climent, podrien arribar a aplegar-s'hi entre 60.000 i 70.000 persones.

Comparteix
   


Etiquetes
Així ho va assegurar ahir Climent al programa Àgora de TV3, alhora que va assegurar que el tancament de les emissions de TV3 és criticat fins i tot per membres del PP valencià.

D’altra banda, el músic de Vinaròs Carles Santos serà l'encarregat d'obrir la manifestació, dirigint una banda de música, també com a mostra de suport a la llibertat d’expressió i a ACPV. 'La participació de Santos pretén donar-li un caràcter festiu a la convocatòria, malgrat la gravetat dels motius que la provoquen, i animar així als valencians i valencianes a participar-hi', segons l'entitat organitzadora.

'D’aquesta manera, amb aquesta doble adhesió dels dos coneguts artistes, la manifestació del 16 d’abril esdevé una mobilització de caràcter excepcional, donada la creixent degradació de la situació política que pateix el País Valencià i la preocupació que aquesta crea entre sectors creixents de la societat valenciana, i vol ser un crit d’alerta a favor de TV3, la llengua, l’ensenyament i el treball, així com a favor d’un projecte de País Valencià favorable als interessos de la majoria dels valencians', afirma ACPV.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
atlasac fletxa Vila-real
16 de març de 2011, 11.50 h

Al dia següent, Canal 9, donarà uns segons, la radio pujarà a un parell de minuts, els diaris quatre línies i......TOTS MES CONTENTS!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.