directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 07:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

A València ciutat no es retiren punts del carnet

Hi ha una falta de comunicació entre la política local de València i Trànsit

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El servei per treure punts a aquells conductors que cometen alguna infracció viària no estarà en ple funcionament fins a final d'any a la ciutat de València. La falta de coordinació entre Trànsit i la Policia Local ha provocat aquest retard. Perquè succeeixi el mateix a València, el servei central tècnic de l'Ajuntament ha de connectar-se informàticament a Trànsit. No serà fins a final d'any que els valencians conductors comencin a perdre punts. 
cotxes carnet punts valencia hilton
Cotxes per València

Comparteix
   


Etiquetes
Qualsevol infracció viària a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida o a Balears suposen una retirada de punts en funció de l'acte i el seu greuge. directe!cat us explicava que a les carreteres catalanes ja s'han retirat un total de 190.000 punts.

Sembla que això no succeeix a València ciutat. Els conductors seguiran sense perdre punts fins a final d'any. Així, des que va entrar en vigor el carnet per punts l'1 de juliol de l'any passat, les multes de la Policia Local ja treuen punts arreu de l'Estat espanyol. Perquè succeeixi el mateix a València, el servei central tècnic de l'Ajuntament ha de connectar-se informàticament a Trànsit. Des de Trànsit anuncien que ho tenen tot llest i que romanen a l'espera que l'ajuntament faci el pas definitiu. Mentre aquesta situació perduri, a València ciutat no s'ha tret ni un sol punt. 

Per la seva banda, la Policia Local afirma que el seu sistema informàtic ja està preparat. Així, remetran les sancions al servei central tècnic municipal una vegada tingui desenvolupat el sistema informàtic. Així, podran manar-les a Trànsit i que puguin començar a descomptar punts. De totes maneres, el servei estarà en plena disposició a final d'any. Per tant, fins a aquestes dates els conductors valencians no perdran cap punt.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.