directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els estudiants aconsegueixen una marxa sense incidents amb un recorregut sorpresa

S'aturen davant la seu d'ERC per demanar la dimissió del conseller Huguet

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La manifestació convocada aquest dijous al vespre pels estudiants anti Bolonya per protestar contra la implantació del pla i per l'actuació dels Mossos d'Esquadra el passat 18 de març ha començat la seva marxa des de la Plaça Universitat, però pujant per carrer Aribau, tombant pel carrer Diputació i en direcció a la Plaça Osca del barri de Sants. Els estudiants han canviat per sorpresa el recorregut de la manifestació, que està encapçalada per professors de la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), pares dels estudiants ferits en la manifestació del passat 18 de març i representants de sindicats. En passar per la seu d'ERC al carrer Calàbria han demanat la dimissió del conseller d'Universitats, Josep Huguet.
bolonya manifestació
Comparteix
   

El lema de la marxa és 'Bolonya s'aplica a cops de porra'. Un important dispositiu dels Mossos esperava els estudiants a la Plaça Catalunya i a l'entrada de les Rambles per evitar que els manifestants hi accedissin.

Les previsions dels estudiants s'han complert i, finalment, amb un recorregut sorpresa han aconseguit que la marxa es produís sense incidents. Així, la mobilització que es preveia tensa i havia estat qualificada pels Mossos d''alt risc' ha acabat sense problemes. El portaveu del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Arnau Mallol, havia declarat als mitjans de comunicació, minuts abans d'iniciar la marxa, que esperava que la manifestació contra el Pla Bolonya i les càrregues policials del 18 de març es desenvolupés de forma pacífica' i ha explicat, abans que els estudiants sorprenguessin amb el canvi de recorregut, que intentarien baixar per les Rambles, però que si els Mossos els ho impedien 'no farien ús de la força'.

Els estudiants s'aturen davant de la seu d'ERC i demanen la dimissió d'Huguet


La manifestació s'ha aturat davant de la seu d'Esquerra Republicana de Catalunya on el portaveu del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha llegit un manifest en el qual ha demanat la dimissió del conseller d'Universitat, Innovació i Empresa, Josep Huguet. Mallol ha criticat que 'se'ls minoritzi quan cada dia són més' i ha destacat que cada vegada els estudiants compten amb el suport dels professors universitaris i del Personal d'Administració i Serveis (PAS). En la lectura del manifest, Mallol ha finalitzat amb les paraules 'Huguet ets el responsable polític, o dones la cara o dimiteix. Huguet dimissió'.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
27 de març de 2009, 12.35 h

La meva felicitaçió als organitzadors de la manifestaçió , crec que van fer correctament implicant a ERC , peró també tindríen que implicar al PSC-PSOE , ja que tots ells son els qui governen juntament amb ICV , per l´ho tant tots ells son els responsables del desgavell


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Manel fletxa Barcelona
27 de març de 2009, 09.37 h

Al fals exvotant: cada dia et poses més en evidència tu solet. Com això de voler desprestigiar l'independentisme. Això és l'ÚLTIMA cosa que faria un votant, un exvotant o algú que s'hagi plantejat remotament votar ERC. Això només ho fan els unionistes, ja siguin del PSC-PSOE, de CDC o d'UDC, tant li fot. I tu, a sobre, segueixes sense donar un argument en contra de la independència, perquè el teu únic argument real és que marxin els altres per posar-hi els teus. Per si algú encara... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
27 de març de 2009, 07.41 h

Demanan la dimissió de l'Huguet?.



Quins eixelebrats. Però si l'Huguet és "independentista"!!. Qué no ho sabeu que proclamant-se "independentista", un ja ho té tot pagar?... En Francesc Pujols anaba errat, per tenir-ho tot pagat, no n'hi ha prou amb ser catalá!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
27 de març de 2009, 03.44 h

un deu pels organitzadors!

ara entenc el convenciment que mostraven aquest matí els organitzadors que apareixien per la tele afirmant que aquest cop si, aquest cop es desmarcaríen i evitaríen els antisistema per manifestar-se com déu mana!



que s'escolti el missatge, i no les pallisses de la policía!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
ianu fletxa berga
27 de març de 2009, 03.38 h

Milers de persones es manifesten a Barcelona burlant el circ mediàtic que havien muntat els Mossos

http://www.llibertat.cat/content/view/5054/1/


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.