directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Duran: 'Cap govern europeu reconeixeria una declaració d'independència de Catalunya'

'Algú ho havia de dir', ve a insinuar en una entrevistat a la cadena ultraespanyolista Veo7 · Creu que amb un referèndum 'dividiríem el país'

Comentaris 32  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El líder d'UDC, president de la representació de la Generalitat de Catalunya a la Comissió Bilateral Generalitat-Estat i president de la comissió d'Afers Exteriors del congrés espanyol, Josep Antoni Duran i Lleida, considera que 'cap govern europeu reconeixeria una declaració d'independència de Catalunya' i creu que 'fa falta algú amb autoritat que digui que [la independència] no és possible'. Així es va expressar ahir en una tertúlia al canal ultraespanyolista Veo7, del grup El Mundo, entrevistat precisament per Pedro J. Ramírez. Preguntat sobre la consulta independentista del 10 d'abril, va deixar ben clar que ell 'no advoca' per la independència. 'No sóc independentista', va reiterar en més d'una ocasió.
Duran, segons la crònica publicada a El Mundo, va explicar que 'a Catalunya hi ha molta gent que la sent com a nació, però també molta altra gent sent Espanya com a nació', i va assegurar que, amb un referèndum d'independència oficial, 'dividiríem el país'.

La postura hostil de Duran envers la independència de Catalunya contrasta vivament amb la de l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, que considera que la independència 'és un dels pocs camins que encara queden per ser plenament allò que podem ser'. També contrasta obertament amb les postures independentistes defensades pel líder d'UDC a l'Ajuntament de Girona, l'encara regidor Albert Riera, que no repetirà a les llistes de CiU a causa de les pressions de l'entorn de Duran, així com amb la del dimitit president de la Unió de Joves de les Comarques Gironines, Xavi Roca, que ahir mateix va estripar el carnet democristià.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#32
18 de març de 2011, 10.28 h


-cap govern europeu NO reconeixeria
-cal que algú amb autoritat digui. No 'fa falta'


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Jordi fletxa Bcn
17 de març de 2011, 21.05 h

Queda clar que el DuranYLleida no té ni els pebrots ni la capacitat argumental d'en López-Tena. El valencià, amb els collons ben possats, va ser capaç de desmuntar tots els tòpics de 5 espanyolistes contra ell sol. I dels d'Intereconomia, nogensmenys. Duran, ets un pobre mediocre, trist i acabat botifler de segona fila.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Jaume fletxa Badalona
17 de març de 2011, 13.14 h

De corrupció els d' UDC sabeu i molt...

Sincerament si Europa no reconeix que un dia Catalunya democràtimanet voti independència sincerament, que els bombin. Per cert que us penseu que és Espanya al pla internacional? Si és el cul del mon... Els valencians foteu el que volgueu, els catalans anirem a per la llibertat desprès molts us pujareu al carro


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
17 de març de 2011, 03.47 h

Vaja! Doncs sí que n'és, sí, de demo-CARESTIA.
Señor Durán y Lérida: Afortunadament Europa no és Espanya, la qual no va reconèixer la independència de Kosovo després que ho fes pràcticament tot Europa.
A més, nosaltres no ho volem que ho decideixin els polítics botiflers com tu, volem que ho decideixi la gent del poble. Sí la població de Catalunya decideix que vol ser independent s'ha d'acceptar i respectar. El contrari seria feixisme i totalitarisme.
Duran, tu continua amb la ba... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Àlec fletxa Reus
17 de març de 2011, 01.18 h

Dividiria el país?? Que no vol que els ciutadans d'origen castellà i poc integrats no s'enfadin?? En canvi els catalans que considerem que viure sota el jou espanyol no es bo i no hi volem viure no ens hi podem enfadar?? Vinga, doncs ja té un ciutadà dividit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Jordi Robert fletxa Riudoms
17 de març de 2011, 01.15 h

Aquest tio es pensa que disposa de la veritat absoluta, inspirada per déu, realment és una llaga pel país.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
ANTON fletxa san jose de costa rica
16 de març de 2011, 22.45 h

Be, si no ens volen a la UE (que estarie per veure) perque podriem aportar 10 mil milions anuals i aixo no es cap broma, (encara tindriem 10 mil milions mes que ara), no passaria res de res, les grans potencies emergens no estan a europa son el BRIC, BRASIL, RUSIA, INDIA I CHINA i per una petita nacio com nosaltres am bons productes i bons preus no tindriem cap problema, ames si ens toquen els collons fem con Suissa bancs am opacitat fiscal i ja veuran, no em faria pas res ser com aquest petit... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
OTGER fletxa PAÏSOS CATALANS
16 de març de 2011, 20.24 h

#7 Si,pageset,entenem que ets idiota...


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Jordi-80 fletxa València
16 de març de 2011, 19.00 h

Al final, haurem de triar entre pertànyer a la UE o ser una República independent. La resta seran contes de fades. I molts dels que s'han apuntat a la "moda independentista", i molts dels que ja ho eren, triaran UE, o siga, xuclar de la mamella imperialista occidental, que a fora fa molt de fred. Primer ciutadans de l'Imperi Romà, i després ja triarem si Tarraconensis o Bètica.

Tant de parlar de països escandinaus per després no voler ser com Noruega.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
jordi fletxa LLEIDA
16 de març de 2011, 18.45 h

Per entendre a en Duran, cal tenir dues coses clares i determinants : 1) Tots els catalans de la Franja son hibrits (català+maño), la majoria -alguna excepció hi deu haver- no entenent catalunya sense España. 2) L'educació que va rebre en la seva adolescencia (compte que això marca per sempre)es netament franquista, donat que va cursar els estudis de Batxiller Laboral (Tamarit+Balaguer) i en aquest centres la famosa FEN, es feia de debo per part dels Instructores de Juventudes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.