directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Catalunya compta amb tretze noves entitats reconegudes internacionalment

S'incorporen a la FOCIR en la seva XV assemblea general

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR) ha donat la benvinguda a tretze noves entitats durant la celebració de la seva XV Assemblea General. Durant l'acte, que es va celebrar aquest dimarts, la federació va valorar positivament els projectes desenvolupats el 2010 i el programa del 2011, que aposta per la continuïtat de les activitats més consolidades de la FOCIR, així com per la promoció d'altres de més noves que han tingut fins al moment bona acollida, segons afirma l'entitat en un comunicat. Biotecnòlegs de Catalunya, Fundació CATmón i la Federació Catalana de Cineclubs, són algunes de les entitats que s'han incorporat a la FOCIR.
mònica sabata
Comparteix
   


Etiquetes
La federació veu el 2011 com un any important . Després de 3 anys de mandat de la junta electoral i arribat el final del Pla Estratègic aprovat per l'assemblea del març del 2008, l'entitat elaborarà un nou Pla Estratègic que comprengui els anys 2011-2014. En aquest sentit, la presidenta de la FOCIR, Mònica Sabata, va destacar que la Junta ja ha endegat un procés de treball per fixar el full de ruta de l'entitat pels pròxims anys. El Pla Estratègic es definirà amb un procés participatiu de treball amb les entitats i pretén incorporar grans projectes que seran el futur de la Federació.

El moment més celebrat de l'Assemblea, segons ha expressat la FOCIR en una nota de premsa, va ser la presentació i ratificació de tretze noves entitats amb reconeixement i importants responsabilitats a nivell internacional: Associació de Biotecnòlegs de Catalunya, Amics del Centre d'Art i Natura de Farrera, Euroavia Terrassa, Fundació Desenvolupament Comunitari, Federació d'Organitzacions Catalanes de Gent Gran, Dones i Família, Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, Gremi de Recuperació de Catalunya, Federació Catalana de Cineclubs, l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt Penedès i el Baix Penedès, la Federació Catalana de Pitch & Putt, Associació Catalana Pro Persones Sordcegues, Fundació CATmón i Voluntaris en Assessoria Empresarial.

Amb la seva entrada la FOCIR aplega ja 58 organitzacions membres i dues entitats col·laboradores el que suposa un creixement del 31,03% respecte l'any passat. Cal tenir en compte que quan la FOCIR va reiniciar la seva activitat el 2007 només aplegava 27 organitzacions. Avui l'organització ha doblat aquesta xifra i continua tenint bones expectatives de creixement.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.