directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El regidor del PPC de Cardedeu demana disculpes per demanar l'autodeterminació

El partit li manté obert l'expedient

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El regidor del PP de l'Ajuntament de Cardedeu Alfredo Preñanosa s'ha reunit aquest divendres amb el secretari general del PPC a Barcelona, Alberto Villagrasa, per demanar disculpes després d'impulsar, juntament amb ERC, una moció a favor de l'ILP per l'autodeterminació. Fonts del PPC han explicat que Preñanosa ha admès davant del representant de la cúpula dels populars catalans que va ser un 'error' la seva posició a l'Ajuntament de Cardedeu promovent una moció de suport a la Iniciativa Legislativa Popular a favor d'un referèndum per la independència. Malgrat la rectificació, el PPC li manté obert l'expedient tal com estava previst.
plataforma dret a decidir manifestació independència autodeterminació
Comparteix
   

En la reunió que ha tingut lloc aquesta tarda, Preñanosa ha manifestat que la seva intenció 'no era instar a l'autodeterminació ni a la independència'. Segons les fonts consultades del PPC, el regidor ha argumentat que havia entès malament la moció i que creia que serviria per fomentar la participació i no per portar a terme un referèndum. La moció havia estat presentada pel PP català i per ERC d'aquest consistori. Les mateixes fonts consultades han destacat que el regidor estava 'penedit i dolgut' pels darrers fets.

La trobada de Preñanosa amb el líder del PPC de Barcelona s'ha produït el mateix dia en què la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha manifestat des de Cambrils que 'si el regidor rectifica la seva actuació s'entendrà que tothom té dret a equivocar-se'. 'El PPC no vol una Catalunya independent ni autodeterminada, sinó que estem a favor d'una Catalunya inclosa dins d'una Espanya plural', ha afegit.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Sílvia fletxa Amer
30 de març de 2009, 22.18 h

És de vergonya que els polítics del PP i altres que com ells actuen no s'adonin d'una cosa molt simple:



- Espanya no és plural ja que la pluralitat no hi té lloc a la unitat indissoluble en que es fonamenta. Tot i que la "unidad indissoluble" que prediquen és falsa, la suportem (per què?) forçada per constitució encara que la vulguin real, és una pantomima a aquestes alçades de la història. Lamentablement, i hauria de prendre aire de necessària aturada, en la pràctica p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 de març de 2009, 13.05 h

Aquest senyor, que s'hagi baixat els pantalons com ha fet, és que necessita les peles del càrrec que ocupa com a regidor i ara tem que en cas que prosperi l'expedient i el fotin al carrer, perderà la moma.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa ppcc
30 de març de 2009, 08.00 h

Aquest senyor encomptes de demanar disculpes s´hauria de plantejar canviar de partit,un dret tant elemental i bàsic com és l´autodeterminació no es pot defensar desde un partit neofeixista-colonialista.Que s´ho pensi bé.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.