directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Presó sense fiança per a l'inspector de la policia espanyola imputat pel cas dels prostíbuls Riviera i Saratoga

Un exdirigent del PP detingut podrà eludir la presó pagant 20.000 euros

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La jutgessa titular del jutjat d'instrucció número 33 de Barcelona, Elisabeth Castelló, ha ordenat presó sense fiança per a l'inspector de la policia espanyola José Javier MP. per la seva suposada relació amb la trama de policies espanyols que cobraven diners dels prostíbuls Saratoga i Riviera a canvi d'informar-los sobre operacions relacionades amb controls d'estrangeria. També ha decidit que els advocats Alex G. i Fernando Martínez, president de la Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn (Fecalon) i exmembre de l'executiva del PP català i exsecretari del partit a Barcelona, puguin eludir la presó a canvi d'una fiança de 20.000 euros.
saratoga, riviera, cnp, policia, pp, corrupció
Comparteix
   

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous al vespre l'inspector del Cos Nacional de Policia (CNP) i els dos advocats per la seva relació amb els dos bordells de Castelldefels. A l'inspector ja se li havia imputat feia mesos un delicte de suborn, perquè va ser denunciat pels responsables dels prostíbuls per demanar diners a canvi d'avisar quan hagués operacions. Ara també l'acusen d'obstrucció a la Justícia i extorsió, i el fiscal va demanar el seu ingrés a la presó sense fiança.

La Fiscalia Superior de Catalunya va obrir una investigació, que va encarregar als Mossos d'Esquadra, que ha culminat amb la detenció de prop d'una quinzena de persones entre càrrecs i funcionaris del CNP, propietaris dels bordells i advocats. El fiscal considera que els advocats cobraven minutes als prostíbuls quan aquests els contractaven suposadament forçats per l'inspector de CNP detingut dijous. Els advocats també haurien amenaçar algun local amb avisos a la policia si no contractaven els seus serveis. Alex G. és assessor legal de l'Associació Catalana d'Empreses de Clubs d'Alternament (ACECA).

De moment, sis funcionaris de CNP entre agents, comandaments i expolicies, estan imputats per aquesta trama. Entre aquests hi ha el comissari Luis G. G., que està en llibertat amb fiança, un inspector en cap d'una de les unitats de la Ucrif, Abundio N., i un exinspector de la unitat d'estrangeria Andrés O. que es troba a la presó. També hi són els propietaris del Riviera i el Saratoga, així com un responsable d'aquest bordells. Els locals estan clausurats per ordre judicial.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Anti mafia fletxa Barcelona
30 de març de 2009, 23.20 h

Vaja tela amb aquest paio de Fecalon, quina mala imatge que dóna als empresaris que representa, esperem que es faci justicia, persones així no poden representar a ningu! Apa que vagi bé


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
30 de març de 2009, 13.15 h

Com es, que això no mereix cap portada al País, La Vanguardia o del Periodico..???...per que no es posen camares a les casernes de la Guàrdia Civil o la policia espanyola..?? per que no demanen dimissions del ministre espanyol d'interior i de tots els caps policials espanyols de dins de Catalunya, per aquest afer i d'altres, sistematicament amagats, pels mitjans col.laboracionistes catalans..i mai denunciats pels sociates i menjaflors iniciatics o els convergents unionistes amb Espanya...??? ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.