directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 16 de juny de 2024 08:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pueyo (ERC) demana seriositat al seu partit després que el PSC expulsi els republicans del Govern del Segrià

El delegat del Govern a Lleida creu que el trencament 'no alterarà altres pactes' però està 'preocupat'

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo (ERC), s'ha mostrat 'preocupat pel trencament del Govern del Consell Comarcal del Segrià entre PSC i ERC' Pueyo ha assegurat que com a delegat del Govern només pot 'observar amb atenció l'evolució democràtica del joc de majories i minories', però que com a membre d'Esquerra Republicana de Catalunya li genera 'preocupació'. Pueyo creu que la formació 'ha de fer un esforç per presentar-se a la opinió pública com un partit responsable, que assumeix els seus compromisos, madur i seriós, capaç de garantir situacions de govern allà on calgui'. El delegat no ha valorat si el paper d'Esquerra al Segrià ha estat seriós i responsable, en referència a les acusacions de 'nepotisme' que ERC va llançar contra el PSC i que, segons els socialistes, han motivat l'expulsió.

miquel pueyo delegat generalitat lleida
Comparteix
   

El delegat de la Generalitat a Ponent creu que el trencament de la coalició de Govern al Consell Comarcal del Segrià 'no alterarà altres pactes en àmbits locals o comarcals diversos'. Segons Miquel Pueyo, el què ara ha de fer ERC és 'manifestar amb claredat la imatge de partit seriós, responsable, tant al govern com a l'oposició, i capaç de complir els pactes als quals arriba'.

Pueyo no s'ha atrevit a valorar directament si el paper d'Esquerra al Segrià ha estat seriós i responsable, però sí que apel·lat els seus companys de partit a aparèixer amb rigor tant al Govern com a l'oposició amb 'una tasca eficient, estable i responsable'. Tot i això, segons el delegat del Govern, la situació al Segrià 'no compromet la imatge d'Esquerra allà on governa'.

L'origen del conflicte


L'inici de la crisi entre PSC i ERC va començar en el ple comarcal del 6 de març quan el portaveu d'ERC al Segrià, Jaume Fernàndez, va criticar la contractació de la dona del conseller Mario Urrea (PSC) com agent d'igualtat per part de la Diputació de Lleida (governada per PSC i ERC) tot i que la contractació es fa fer mitjançant un concurs d'oposició. Arran de les acusacions de 'nepotisme' que va deixar anar Fernàndez contra el PSC, el grup socialista al consell del Segrià va exigir a ERC que demanés disculpes i retirés les acusacions fetes tot i que aquesta situació no s'ha acabat donant. El PSC també va exigir la renúncia de Fernàndez com a portaveu republicà.







Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Carles fletxa Lleida
31 de març de 2009, 20.09 h

No s'ha dit enlloc que ERC segrià és de majoria REAGRUPADA. Segons pueyo abaixar el cap davant dels sociates és tenir 'rigor'. Per mi tenir rigor és plantar-se davant l'enemic de la pàtria (PSOE-PSC) i no aflixar. Un bravo per ERC segrià (REAGRUPAMENT.CAT)




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
31 de març de 2009, 19.36 h

pueyo, amic dels socialistes, amic dels unionistes...

potser t'agradaria que fèssin el que estan fent al País Basc amb els seus amics del pp


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Oleguer fletxa Lleida
31 de març de 2009, 18.53 h

S'ha preocupat el senyor Pueyo de parlar amb la "seva" gent del Segrià al llarg d'aquestes setmanes de crisi per saber què estaba pasant o, com d'altres vegades, la seva cegera personal contra Jaume Fernández li ha pogut més????? Demana un partit seriòs qui s'alinea amb el contrari a les primeres de canvi???? Demana seriositat qui abandona als seus companys de partit a la primera complicació????


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
31 de març de 2009, 16.24 h

Pueyo, Pueyo, no alimentis la bèstia. Els sociates són uns deslleials i si no hagués estat per això haurien buscat una altra excusa per fotre fora ERC del govern del CCSegrià. No cal que t'alineïs amb l'enemic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
31 de març de 2009, 15.57 h

Un que pateix per la poltrona. I a més, ni ho pot dissimular, perqué se li entén tot. El missatge és clar: "siguém seriosos, no fem emfadar als amos PSOEmontillistes"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Eleccions i desgovern al nostre servei

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.