directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós suggereix la dimissió de Joana Ortega pel cas del currículum inflat

El president d'ERC creu que a Joan Laporta no li interessa entrar a ERC després de l''experiència traumàtica' a Solidaritat

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El màxim dirigent d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, ha suggerit aquest divendres al matí que 'Convergència, i sobretot Unió' haurien de fer la 'reflexió' de si la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, hauria de dimitir pel cas del currículum inflat. En aquest sentit, ha recordat que a Alemanya el ministre de Defensa ha dimitit després de saber-se que havia copiat la tesi doctoral. L'endemà del pacte entre ERC i i el partit de Laporta, Democràcia Catalana, per concórrer conjuntament a les eleccions municipals de Barcelona, Puigcercós ha assegurat que a Joan Laporta 'no li interessa entrar a ERC', després de l''experiència traumàtica' que ha tingut amb Solidaritat Catalana per la Independència. El líder republicà ha avançat que la marca que farà de paraigua de les diferents sigles inclourà la paraula 'Units'.
joan puigcercós, erc, esquerra
Comparteix
   


Etiquetes
En una entrevista a COMRàdio Puigcercós s'ha mostrat crític amb la manera com CiU ha gestionat la crisi del currículum inflat de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, que assegurava que era psicòloga llicenciada quan, segons les paraules de l'afectada, li falta una assignatura i mitja per acabar la carrera. El líder republicà, que ha recordat que ell no té carrera i que no ho ha amagat mai, ha dit: 'A la República Federal Alemanya el ministre de Defensa, per copiar la tesi doctoral, va dimitir. Per tant, jo crec que ells, aquesta reflexió de dimitir, Convergència, i sobretot Unió, se l'haurien de fer'.

L'experiència 'traumàtica' de Joan Laporta
El president d'ERC també ha parlat de la coalició anunciada aquest dimecres per Jordi Portabella i Joan Laporta per concórrer plegats, junt amb Reagrupament, a les eleccions municipals de Barcelona. Puigcercós ha dit que ERC té intenció de signar pactes similars arreu de Catalunya i ha assegurat que a Laporta no li interessa entrar a ERC. 'El senyor Laporta -ha dit- té una experiència (...) traumàtica (...) amb el senyor López Tena, el senyor Uriel Bertran i el senyor Strubell. Ha vist una certa dinàmica del que podia ser un partit. (...) Ell té el seu partit, ell té una voluntat de sumar, ho va dir des del principi (...) i té molt clar que vol una màxima unitat'.

La marca electoral de la coalició a Barcelona inclourà la paraula 'Units'
D'altra banda, en entrevista a Catalunya Ràdio, el cap d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, ha revelat que la coalició formada per ERC, Reagrupament i Democràcia Catalana, el partit de Joan Laporta, es presentarà sota una marca electoral que inclourà la paraula 'Units'.

A la mateixa entrevista, Joan Laporta ha aprofundit sobre el perquè de la seva decisió, que ha suposat l'escissió de la coalició que fins ara formava amb Solidaritat per la Independència. Laporta ha dit que els seus excompanys creien que 'havien d'anar a Barcelona en solitari', ha afegit que ell no hi creu i que opta per 'una gran coalició independentista' perquè això 'dóna més força'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
18 de març de 2011, 09.57 h

Jo aconssalleria a Joan Laporta que anés a viure a Nordamèrica i que es preparés per presentar-se per a president dels Estats Units, que és el summumm, i no vagi grimpant, primer Catalunya, ara Barcelona, demà Madrid, després serà Europa i després Amèrica, que no faci més comèdia i que vagi a Amèrica i no perdi més temps. Si Laporta, tu vols el poder absolut!!!.
El que Joan Laporta en realitat és un pobre home que enganya amb la paraula independentisme per conquerir poder.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Ca l'Enric fletxa Girona
17 de març de 2011, 21.04 h

Melcior, jo no soc un fanatic d'ERC, jo soc un independentista que vota un partit que vol el mateix que vull jo, i està bé que admetis que no ets un talibà de CiU però que ets de CiU o almenys els votes.
Permete'm que et digui que per relacionar que Vendrell digui que és un tècnic només perquè va conduir una furgoneta hauries d'aportar alguna prova, no creus? Fer correr bulos és tant fàcil...
Crec que del tema de les dimisions en Jordi et contesta molt bé, al marge que Puigcercós v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
JORDI fletxa Barcelona
17 de març de 2011, 18.48 h

#10 Estas comparant no dimitir d´un govern amb no dimitir d´un partit ?

Si el Puigcercòs no plega serà problema seu i dels militants del seu partit però si no plega la vicepresidenta el problema és de tots.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Melcior fletxa Barcelona
17 de març de 2011, 18.26 h

Jo no sóc cap sectari de CiU (com el pesat de l'Estartit) o d'ERC (com et tu). De fet, n'estic fins els pebrots dels fanàtics de partit. Mira Enric, no es tracta d'haver fet feines de serveis (que pot ser positiu) sinó de tenir responsabilitats de govern sense tenir cap acreditació acadèmica sòlida. L'Ortega ha demostrat ser una hipòcrita prometent el càrrec amb "l'ajuda de Déu" per després mentir en el currículum. El Puigcercós hauria d'haver dimitit després del rebuig de l'electo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Ca l'Enric fletxa Girona
17 de març de 2011, 18.14 h

Tu Jordi, que coneixes el Melcior? ho dic perquè estàs molt segur que no és un convergent intoxicador camuflat!!! És curiós que confonguis adjectius amb insults. Si el Melcior no és un Convergent intoxicador i no vol que el confonguin i el contestin és fàcil, exemples de polítics sense carrera que hagin treballat en serveis sobretot en època de juventut n'hi ha a tots els partits , pot posar exemples d'altres partits i no només d'ERC i d'aquesta manera potser no el confondrém amb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Ca l'Enric fletxa Girona
17 de març de 2011, 17.47 h

"6" continues pixant fora del test i posant per sobre del que hagin pogut treballar els polítics i els seus estudis quan aquí del que és tracte és que n'hi ha que menteixen i n'hi ha que no.
al curriculum d'en Vendrell diu que ha iniciat estudis d'ingenieria industrial i ciencies politiques i que és tècnic en transport Nacional i internacional. Per cert et fan urticaria els treballs de serveis? ho dic perquè el meu fill quan acavi la carrera i sigui Quimic, per a tu com que ha treballat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
jordi fletxa barcelona
17 de març de 2011, 17.37 h

Melcior, aquí si no dius el que pensen els d'Esquerra....et matxaquen a negatius....El comentari 5 n'és un bon exemple, et tracten de convergent encara que no ho siguis i a més insultant d'una manera plena de ràbia. Es nota que ha fet molt de mal la patacada que us veu fotre a les eleccions. Que tingueu bona tarda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Melcior fletxa Barcelona
17 de març de 2011, 16.46 h

Curiós que us emprenyeu amb els currículums quan en Vendrell deia al CV que era "especialista en distribució i logística" quan, en realitat, havia fet de repartidor amb una furgoneta. Per cert, potser no sabeu llegir, però jo he demanat, també, que na Ortega dimiteixi. El problema no és particular d'ERC ni de CiU, el problema és que tenim uns polítics mediocres, mal preparats i hipòcrites. Tenim unes direccions polítiques que foten vergonya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ca l'Enric fletxa Girona
17 de març de 2011, 16.14 h

"3· La diferencia entre Puigcercós i la Ortega, és que a tots els curriculums de Puigcercós sempre ha sortit que te estudis no finalitzats de filosofia i lletres i de ciencies politiques, per tant no ha enganyat mai ningú, La Ortega sempre ha posat que tenia la llicenciatura de Psicologia quan no la te i per tant ha enganyat a tothom, i això la fa ser una mentidera. Els mentiders no tenen cabuda a un govern. Qui se'n pot fiar d'una crapula com aquesta???
Per cert el mèu fill està a 4ª... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
homenot fletxa girona
17 de març de 2011, 15.09 h

#3 melcior,i tu que vas buscant encara a Gaspar i a Baltassar.....


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.