directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

S'esperen més de set milions de banyistes a les platges de l'àrea metropolitana de Barcelona

Enguany s'estrenen les primeres platges amb tecnologia wifi

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les platges de l'àrea metropolitana de Barcelona rebran la visita de més de set milions de persones durant aquest estiu. Amb una extensió de més de 25 quilòmetres, les platges metropolitanes s'estenen des de Castelldefels fins a Montgat i, durant l'any passat, van rebre la visita de 6,5 milions de persones.
platja barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
La Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (MMAMB) ha donat a conèixer avui aquestes dades durant la presentació de la temporada 2007 de les platges metropolitanes. Segons ha explicat el president de l'MMAMB, Dídac Pestaña, "el treball de la Mancomunitat i dels set municipis costaners fan que les nostres platges tinguin cada any més qualitat com avalen els certificats de qualitat ISO 9001 i 14001".

L'MMAMB invertirà 2,4 milions d'euros en el manteniment de les platges metropolitanes, un 10% més que el 2006. En total, es dedicaran 49 persones a la vigilància i la neteja de les platges i 29 vehicles. Les platges metropolitanes tenen un equipament complet com 286 dutxes, 914 papereres, 28 cadires de vigilància i 16 àrees de joc.

Platges amb wifi

Com informàvem fa unes setmanes, aquest any s'ha introduït la tecnologia Wi-Fi a les primeres platges catalanes, com la de Castelldefels. Allí s'han instal·lat cinc antenes  per cobrir els cinc quilòmetres de la platja de Castelldefels, que permetran la connexió a Internet des de la platja. El projecte ha suposat una inversió d'uns 28.000 euros.

Segons la regidora de Societat de la Informació de l'ajuntament de Castelldefels, "es tracta d'un atractiu més per venir a la platja, ja que la gent podrà estar a les terrasses prenent alguna cosa i navegant per Internet, o a la sorra amb el seu ordinador portàtil".



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.