directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La justícia madrilenya accepta investigar la trama de corrupció al PP

Diputats autonòmics populars podrien haver-se fet amb 'importants quantitats de diners'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) ha acordat aquest dimarts acceptar la inhibició del jutge de l'Audiència Nacional, Baltasar Garzón, en relació de la suposada trama de corrupció anomenada operació 'Gürtel' que relaciona a aforats de l'Assemblea de Madrid. Entre les activitats aparentment il·lícites, els diputats autonòmics Alberto López Viejo, Benjamín Marín Vasco i Alfonso Bosch Tejedor, podrien haver-se fet amb 'importants quantitats de diners en relació a les seves activitats de medicació i influència, per l'adjudicació de diversos contractes a empreses relacionades amb imputats' a la causa.
assamblea madrid parlament autonomic comunitat
Comparteix
   

El tribunal demana Garzón que li remeti totes les actuacions realitzades fins ara, independentment de la decisió del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, on també hi podria haver aforats.

La Sala Civil i Penal ha designat com instructor de la causa el magistrat Antonio Pedreira. El TSJM ha demanat a la fiscalia Anticorrupció un informe sobre la possible competència de la Sala Segona del Tribunal Suprem si s'arriben a trobar indicis penals contra diputats del Congrés. El tribunal ha acceptat la competència pels suposats delictes comesos per aquests tres diputats de la Comunitat de Madrid ja que el seu estatut vigent estableix que la inculpació, presó, processament i judici corresponen al Tribunal Superior.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.