directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

CDC demana explicacions a Hereu sobre la implicació de funcionaris en l'extorsió de prostíbuls

Els empresaris de l'oci nocturn es desvinculen del cas

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha demanat aquest dimecres explicacions a l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, sobre la implicació de funcionaris municipals en el cas dels prostíbuls i es planteja demanar responsabilitats polítiques 'a un govern que, després de 30 anys, amaga massa coses sota la catifa'. La formació convergent ha denunciat en un comunicat 'la manca evident de fiabilitat dels sistemes interns de control' del consistori i ha reclamat la creació d'una comissió d'investigació 'donada la lamentable i pèssima imatge que està donant l'Ajuntament davant de la ciutadania'. Des del món de l'oci nocturn, la federació d'activitats recreatives musicals Fecasarm es 'desvincula' i 'desmarca totalment' del cas 'Saratoga' i podria presentar-se com a acusació particular. 
club saratoga
Comparteix
   

CDC reclama a Hereu que s'iniciï una investigació interna i que l'Ajuntament es presenti com a acusació particular. 'Per això, CDC convida al Plenari Municipal a abordar el tema amb urgència', han afegit.

La Federació de Barcelona de Convergència Democràtica de Catalunya també s'ha preguntat si aquests presumptes casos de corrupció són 'només la punta de l'iceberg d'una xarxa de corrupció més àmplia'.

Els empresaris d'oci nocturn es desvinculen del cas


La Federació catalana d'activitats recreatives musicals Fecasarm ha manifestat que es 'desvincula i desmarca totalment' de qualsevol afer relacionat amb el cas 'Saratoga' i la presumpta trama de corrupció que han destapat els Mossos d'Esquadra. La patronal ha declarat que no existeix cap vincle o relació amb cap dels imputats, ni tampoc amb les agrupacions empresarials a les quals representaven en el moment dels fets (Fecalon, Aceca i Concat). Segons aquesta federació d'oci nocturn català, el cas 'Saratoga' perjudica la imatge del sector i per això es planteja comparèixer com a acusació particular en el procediment judicial.

Fecasarm té la intenció de sol·licitar la màxima condemna prevista pel Codi Penal per als qui es demostri que han tingut alguna implicació en els fets objecte d'investigació i exigir en el seu cas també les responsabilitats civils a les que es pugui donar lloc per reparar el dany produït a la imatge del sector.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
2 d'abril de 2009, 19.52 h

L'assumpte l'han destapat els mossos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
2 d'abril de 2009, 11.38 h

El Sr Hereu si que controla els seus inspectors , tenen que venir policies espanyols a destapar l´assumpte , quina vergonya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.